Kérlek titeket ne nevessetek rajtam, ne írjatok rosszindulatú kommentet.(ígyis ciki) Amióta munkanélküli lettem, illetve amióta rosszul lettem mikor egyedül voltam otthon azóta egyszerűen nem tudok egyedül lenni. Mit tegyek?
Nem próbáltál meg mindent. Megúszni nem lehet.
De majd eljön úgyis az idő.
Az aggaszt most, hogy ha eltudok végre helyezkedni, amit nagyon szeretnék, mert már nem bírom, akkor hogy ott ne legyek rosszul.Volt egy rossz élményem, ezelőtti munkahelyemen egyszer olyan rosszul lettem mentőt kellett hívni.
Nagyon sokat stresszelek az a baj velem.
Így csattant ki rajtad a stressz, és az egzisztenciális szorongás. Nevezhetjük pánikbetegségnek is, de valójában arról van szó, hogy aggóüdsz, szorongsz, mert munkanélküli lettél. Szeparációs szorongásod lett, de bármi más is lehetett volna. Valaki agorafóbiás lesz, más meg az infarktustól kezd el rettegni. Ezek "csak" a belső szorongás különféle megnyilvánulásai.
Keressed a munkát ezerrel, attól rendbejössz egyből. Addig meg tereld el a figyelmedet, kösd le magad hasznos dolgokkal, pl takarítás. De mehetsz emberek közé is, edzőterembe vagy vmi klubba, tanfolyamra.
Pszichológus, pszichiáter is segít, bár én nem adnék ezért pénzt, és nem szednék erős gyógyszereket egy múló állapotra.
Igen, énss szeretnék pénzt kiadni érte, se gyógyszereket szedni.
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálok minden tőlem telhetőt
Csakhogy ez nem múló állapot. Amit ide kiírnak, egyféleképpen múlik el. Nincs olyan közeg, aki komolyan veszi a személyes életében sajnos, végső elkeseredés ez az oldal. De itt pedig a totál ismeretlenség miatt nem működik a tanácsadás.
Csak a kérdezők változtathatnak.
Szerintem én leírtam a 8-as válaszban miért nem hasznos itt a tanácsadás és amit te írtál.
Az, hogy a benned lévő frusztrációt nem tudod kezelni, mikor valakinek más a véleménye, azzal neked van dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!