Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek sötétben a lakásban. Ez...

Félek sötétben a lakásban. Ez normális?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben mindenféle ok nélkül félek a sötétben itthon. Nehezen alszok el nézem biztos nincs e senki más rajtunk kívül a lakásban (ez eleg abszurd,hiszen az ajtó zárva, panellakas, férjemmel alszok így nem igazan jogos a félelmem.)

Ha este felriadok,hogy ki kellene mennem inni vagy mosdoba akkor nem merek (kb azota miota a kutyam meghalt, ennek két hónapja már)

utoljára gyerekkoromban voltam ilyen.

2023. ápr. 8. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Meg kell nyugtatnod magad és esetleg csinálhatsz éjszakai fényt. Én is félek a tök sötétben. Egy kis éjszakai fény mindig van. Gyerekkoromban én is féltem a nagy házban. Zártuk az ajtót, de amikor egyik sötét szobából átmentem a másikba, mindig féltem, hogy valaki les rám és azonnal lámpát kapcsoltam. Most egy minigarzonban élek, részben ez okból. Megállok az ajtóban és átlátom az egész lakást. Megnyugtat a tudat, hogy mindent látok és nem "bújkál" valaki a másik szobában amit nem látok.
2023. ápr. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!