Az normális hogy szoktam látni a barátomat és azt érzem hogy itt van velem a lakásban?
Figyelt kérdés
Májusban halt meg egy balesetben. Én nagyon nagyon szerelmes voltam belé, még most is folyton ő rá gondolok. 5 évig voltunk együtt.
Ha nem csinálok semmit csak ülök itthon mindig látom őt. Vagy pl este lefekszem aludni és azt érzem hogy ő itt van. Ez normális?
24N
2021. okt. 20. 22:11
2/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen normális, de legalábbis van ilyen.
Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted, sok erőt és kitartást kívánok neked!
3/10 A kérdező kommentje:
1# látom őt és olyankor nem tudok megszolalni vagy felkelni oda menni csak bámulom
2021. okt. 20. 22:21
4/10 A kérdező kommentje:
2# köszi
2021. okt. 20. 22:22
5/10 anonim válasza:
Egy ideig normális, de el kellene, hogy múljon.
6/10 anonim válasza:
3: Mármint testben látod, 3 D-ben, mint régen?
És mond is valamit?
7/10 A kérdező kommentje:
6# igen
Nem mond semmit
2021. okt. 20. 22:50
8/10 anonim válasza:
Szia elvileg mondhatni normális viszont ez nagyon sok mindentől függhet mivel ez is egy fajta pszichózis szóval lehet akár pszichotikus betegség is viszont mi nem vagyunk szakemberek és nem tudjuk megmondani feltétlenül. VISZONT mindenképp menny el egy szakemberhez mivel ezzel jelentősen felgyorsíthatod a gyógyulásod ebből a traumából és ne félj segítséget kérni és beszéld meg ezeket a dolgokat a családoddal stb.
9/10 anonim válasza:
Érdekes. Látni nem szokták.
És látszik rajta valami szokatlan?
10/10 anonim válasza:
És csak áll egy helyben? Egyébként szerintem normális, hogyha sokat gondolsz rá, és nagyon szerelmes voltál belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!