Normális mindennap a halálra gondolni?
Igyekszem mindennap elvégezni a teendőimet, ha esetleg meghalnék az éjjel. Sportolni is azért kezdenék, hogy jobban nézzek ki amikor majd boncolnak. Tetszettek azok a lányok is akik már nem éltek, feltűnt, hogy milyen csinosan néztek ki még úgy is.
Mások is ennyit gondolkoznak ezeken a dolgokon?
A halottakat sminkelik. Nem úgy néznek ki, az csak smink. Én gondolok arra, hogy megölöm magam, de nem úgy, hogy felkészülök rá, hogy nem ébredek fel. Szerintem ez nem normális. Beszélned kellene pszichológussal, hogy mit gondol.
Az én esetemben nem az volt a gondolat, hogy véletlenül meghalok és nem kelek fel, hanem, hogy magam vetek véget az életemnek. Ez egy gondolat volt. Majd vágyá vállt, veszekedtem a hangokkal a fejemben, szinte megőrűltem és a végén már felkészűltem, hogy megteszem és nem állíthatnak meg. De megállítottak és pszichiátriára kerűltem ahol látták, hogy komoly gond van. Örülök, hogy segítettek.
Én nem akarom megölni magam, igaz olykor fantáziáltam azon, hogy mennyi idő lenne amíg elvérzek, ha elkezdeném lecsapolni a vénám, vagy mit éreznék ha elgázosítanám magam a kocsival.
"A halottakat sminkelik. Nem úgy néznek ki, az csak smink."
Ők leugrottak az emeletről, nem voltak kisminkelve még a helyszíneléskor, és mosdatáskor.
Csak a felvételeket amit a bűnügyi helyszínelő, és a kórboncnok készített.
Akkor lehet visszamegyek a pszichiátriai gondozóba, egyszer kevert szorongásos depresszióval akartak kezelni, de visszautasítottam a gyógyszerezést. Örülök, hogy te helyrejöttél.
Szóval ha jól értem, halál után vágyódsz, de nem akarsz meghalni, öngyilkosnak lenni meg főleg nem. Mindig készen állsz rá, de ha nem is az a fő célod hogy meghalj, legalább szeretnél jóképűen/szépen eltávozni. És tetszenek a halottak.
Ez elsőre érthetetlennek tűnik, de valójában egyáltalán nem az. Egyszerűen csak életunt lettél. Minden vonz, ami nem az élettel kapcsolatos. Valószínűleg sok trauma érhetett ami odáig sodort téged, hogy ne érezd magad élőnek. És szinte semmi mást magadon kívül, ami nem ezzel az eszméddel kapcsolatos.
Nos hasonló cipőben járok, próbálok kikecmeregni ebből. Egyelőre nem látom a kiutat, de én hobbikkal űzöm el ezeket a “belső ürességhez” hasonlítható dolgokat. Próbálj keresni valami újat ami igazán boldoggá tesz. Én Mangát rajzolok. Remélem jobban leszel!
Igen, mindennap szedem estére a Frontint, néha elég nagy adagokat, most már rosszul leszek, ha nem veszem be. Engem gyermekkorom óta érdekel a halál, a halott lányok iránti vonzalom is már nagyon régóta fennáll nálam. A livor, rigor, sápadtság sem taszító egyáltalán számomra, viszont amikor a szemek beesnek onnantól már nem igazán tetszenek, a már bomlásnak indult holttest bűze pedig elviselhetetlen.
Talán a fentanyl túladagolás a legkíméletesebb módszer. Nemrég egy fiatal srác hat percig fuldoklott, elájult, majd ismét magához tért, de akkor már agonizált, utána halt meg, nem lehetett kellemes. Ráadásul ahogy írtad, sok fulladásos esetnél bevizeltek, vagy maguk alá piszkítottak.
Egy 22 éves nőnél öngyilkosság miatt kórboncolás kellett. Később rátaláltam az elhunytra Facebookon, kiderült, hogy depressziós volt, elvileg verték is, azért végzett magával. Akkor kezdődtek a pánikszerű ébredések, illetve intruzív gondolatok, ezek miatt kértem nyugtatót a háziorvostól. Ilyet még sohasem csináltam, hogy utánanézzek egy elhunytnak, kissé szürreális volt, hogy egyik nap a barátnőivel együtt töltött fel videót, másnap pedig darabokra kellett szedni őt.
Ha rosszabbul leszek mindenképp felkeresem a pszichiátriát, már csak azért is, hogy adjanak valamilyen hosszú felezési idejű benzodiazepint, és segítsenek a leszokásban. SSRI-t a mellékhatások miatt nem kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!