Hogy lehet elfelejteni?
Egy gyerekkori tortenetem jutott eszembe.
Tél volt, lent jatszottunk a tobbi korombeli gyerekkel a hóba. Lehettunk kb 6-7 (talan 8 )évesek. Lenyeg,hogy akkor jott ki forgalomba az akkoriban új 20 Forintos. A nagy jatek kozben a hoban eszrevettem,hogy ott van egy maréknyi,lehetett 5-6 darab kb.
A tobbi gyereket hatrahagyva, orommel szaladtam haza es mutattam a szuleimnek,hogy nezzek mit talaltam. Nem telt bele par perc,mar kopogott is az egyik gyerek az ajton,hogy 0 hagyta el, delelott kapta a zsebpenzt a nagymamajatol. A szuleim szemrebbenes nelkul kozoltek,hogy adjam "vissza" neki. Nem akartam,de tudtak hatni rám.
Nagyon haragudtam érte.
bár nekem lennének ilyen gagyi sérelmeim...
lány létemre egy tanárnő csak úgy ok nélkül vert és megbuktatott 3.-ban. átengedtek, mert rájöttek h beteg a nő stb. nem voltam csúnya, mégis lecsúnyáztak és vertek a fiúk, míg a rényleg ronda osztálytársnőmnek akinek csak 1szeme volt, folyton kapott verseker és bonbonokat.
amúgy elég pénzéhesnek tűnsz. dolgozz és ne lopj! lopásnak számít még a talált pénz is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!