Elkepzelheto,hogy elfaradt az idegrendszerem?
Figyelt kérdés
Lelki okokbol adodoan februar ota panikbeteg lettem,depresszios es nagyon szorongtam. Mostanra el jutottam odaig hogy ha erzek valami tunetet mar nem kap el a szorongas,nem ijedek meg. Furcsan erzem magam,es az egyik szem golyom kisebb lett. Most javulok vagy mitol lehet ez?2023. ápr. 3. 11:15
11/26 A kérdező kommentje:
Okés de eddig én ezt nem vettem észre magamon. És azert aggodom mert nem egyformak a pupillaim. Az egyik nagy a masik elég kicsi. Akkor ez normalis?
2023. ápr. 3. 18:50
12/26 anonim válasza:
Ha eltérőek a pupilláid, az nem normális. Mikor rendel a háziorvosod? Mióta van ez a szemeddel?
13/26 A kérdező kommentje:
Ez ma reggel kezdodott. A hazi orvos holnap rendel. A jobb pupillám kisebb mint a bal
2023. ápr. 3. 18:54
14/26 A kérdező kommentje:
De amugy depresszios vagyok . Nem tudom hogy ennek van e koze hozza?! Meg nagyon szorongok
2023. ápr. 3. 18:55
15/26 A kérdező kommentje:
Más tunetem nincs a szorongason kivul.
2023. ápr. 3. 19:02
16/26 A kérdező kommentje:
Pánikbetegségem van,ugyse fognak velem foglalkozni. Szorongasos panikbetegseg
2023. ápr. 3. 19:03
17/26 anonim válasza:
Hát én a helyedben keresnék egy orvosi ügyeletet, mert én nem vagyok orvos és ez komoly dolognak is lehet tünete.
18/26 A kérdező kommentje:
Még akkoris ha más tünetem nincs. Januarba panik rohamot kaptam akkor csinaltak ekg-t ,vervetelt es nem talaltak semmit. Szakemberhez kuldtek tovabb
2023. ápr. 3. 19:24
19/26 A kérdező kommentje:
Mit mondjak az ugyeleten? Hogy az egyik szemem kisebb mint a masik?
2023. ápr. 3. 19:25
20/26 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy egyre többször gondolok a halálra.. és félek.
Nem tudom mi lehet ez
2023. ápr. 3. 20:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!