Elkepzelheto,hogy elfaradt az idegrendszerem?
Figyelt kérdés
Lelki okokbol adodoan februar ota panikbeteg lettem,depresszios es nagyon szorongtam. Mostanra el jutottam odaig hogy ha erzek valami tunetet mar nem kap el a szorongas,nem ijedek meg. Furcsan erzem magam,es az egyik szem golyom kisebb lett. Most javulok vagy mitol lehet ez?2023. ápr. 3. 11:15
2/26 A kérdező kommentje:
És ebbol mi lesz? Hogyan tovabb? Gyógyulás hogyan fog zajlani?
2023. ápr. 3. 11:26
3/26 A kérdező kommentje:
Egyebkent ha egy kicsit is idegeskedek akkor mar a szivem ki akar ugrani a helyerol
2023. ápr. 3. 11:27
4/26 anonim válasza:
Rengeteg anyag van kiegesrol a neten, meg a könyvtarakban, olvass utana.
Youtubon is rengeteg beszamolo van.
5/26 A kérdező kommentje:
Rendben. De lehet igy normalis eletet elni? Es miert lett kisebb az egyik szemgolyóm?
2023. ápr. 3. 11:34
6/26 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy ezzel hova forduljak :(
2023. ápr. 3. 12:02
8/26 A kérdező kommentje:
Huh.. esetleg nem tudjátok hogy miert mentek ossze a pupilláim? Ilyenkor ez normális dolog?
2023. ápr. 3. 18:10
9/26 A kérdező kommentje:
A fényre sem reagálnak szinte semmit. Nem nagyobbodnak meg
2023. ápr. 3. 18:11
10/26 anonim válasza:
Fényre össze kell szűkülniük, sötétben tágulnak ki. A biosz könyvedet is előveheted vagy ha nincs meg, akkor olvasd ezt:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!