Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha teljesen kikészültem már...

Ha teljesen kikészültem már attól ahogy a társadalom viselkedik velem, valószínűleg depressziós is vagyok, akkor már csak a pszichiáter és a gyógyszer segíthet?

Figyelt kérdés
Csak a bántást és elutasítást kapom egész életemben, és ebbe mostanra teljesen bele őrültem már. Lassan nincs ember aki képes lenne normálisan viselkedni velem
2023. márc. 29. 05:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha belül is csak hazudsz magadnak, akkor megáll, amit írtál. Belőlem hiányzik ez az önbecsapásba rohanás, eleget tévedünk ilyenek nélkül is. Írtam, hogy ki hol tart, úgy segít. Nem vagyok szakértő, ahogy te sem. Kár játszmázni próbálj, nem erről szól.
2023. ápr. 27. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
11, direkt írsz ilyen értelmezhetetlenül? Talán ha kifejtenéd, még én is megérteném a mondanivalódat.
2023. ápr. 27. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
#11 "Belőlem hiányzik ez az önbecsapásba rohanás" - ó, dehogy hiányzik! :) Egyszerűen csak nem veszed észre, mert az észrevételéhez kellene az, hogy hogy kritikusan állj önmagadhoz és ne úgy, hogy "Ó, belőlem ez hiányzik, én nem tudom, hogy ez milyen! Bla-bla!"
2023. ápr. 27. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
11, az a részed biztos hiányzik, hogy elképzeld, a másik ember lehet, hogy már ott tart, hogy remeg keze-lába, gombóc a gyomra mire ide kiír egy ilyen kérdést. Akkor még tegyünk oda egy pökhendi "szembe mész az autópályán" dumát, biztos, hogy sokat dob a közérzetén. Mert "ki, hol tart, úgy segít". Na már ezzel is becsapod magad. Már ha komolyan is gondolod, hogy segítettél.
2023. ápr. 28. 07:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor most te tudod jobban?
2023. ápr. 28. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!