Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmondjam a pszichológusomnak,...

Elmondjam a pszichológusomnak, hogy valószínűleg pszichiáter segítségét is kérni fogom?

Figyelt kérdés

Stresszbetegség, generalizált szorongásból próbálok a pszichológus segítségével kilábalni. Sajnos erre a napokban rájött még egy párkapcsolati krízis is, szétmentünk a párommal. Már úgy éreztem, hogy jó úton haladunk a terápiával, de ez egy akkora érvágás volt, hogy teljesen a padlóra kerültem ismét.

Újra kijöttek rajtam erős fizikai tünetek, sírógörcs hajlam (pedig férfi vagyok), remegés, állandó feszültség, valahogy nem tudom elengedni a problémáimat még ha nem is óriási volumenűek de én olyannak fogom fel.

A családunkban van hasonló problémával küzdő személy, így nem egyedülálló eset vagyok.

Attól félek, hogyha ki is tudok most ebből lábalni (mondom úgy, hogy a világ összes fájdalmát érzem most magamon, holott nem kéne, mert a volt barátnőm kívülről láthatóan már elengedte a közös dolgainkat, de én nem tudom), de jön bármi hasonló trauma akkor azt nem tudom megoldani és rá mehet a munkahelyem, albérlet és a további vonzatok.

Véleményetek?

28/F

2019. nov. 8. 05:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Mond neki hogy ki szeretnél gyógyszert is próbálni, ahhoz meg nyilván oda kell menned.
2019. nov. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!