Elmondjam a pszichológusomnak, hogy valószínűleg pszichiáter segítségét is kérni fogom?
Stresszbetegség, generalizált szorongásból próbálok a pszichológus segítségével kilábalni. Sajnos erre a napokban rájött még egy párkapcsolati krízis is, szétmentünk a párommal. Már úgy éreztem, hogy jó úton haladunk a terápiával, de ez egy akkora érvágás volt, hogy teljesen a padlóra kerültem ismét.
Újra kijöttek rajtam erős fizikai tünetek, sírógörcs hajlam (pedig férfi vagyok), remegés, állandó feszültség, valahogy nem tudom elengedni a problémáimat még ha nem is óriási volumenűek de én olyannak fogom fel.
A családunkban van hasonló problémával küzdő személy, így nem egyedülálló eset vagyok.
Attól félek, hogyha ki is tudok most ebből lábalni (mondom úgy, hogy a világ összes fájdalmát érzem most magamon, holott nem kéne, mert a volt barátnőm kívülről láthatóan már elengedte a közös dolgainkat, de én nem tudom), de jön bármi hasonló trauma akkor azt nem tudom megoldani és rá mehet a munkahelyem, albérlet és a további vonzatok.
Véleményetek?
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!