A borderline mennyire nehez gyógyítható?
Figyelt kérdés
Egy barátom szenvedem ebben . Szeretnék neki segíteni, de nem tudom, hogyan2019. nov. 1. 22:04
1/3 anonim válasza:
Nagyon, sajnos.
Másfél évig jártam terápiára, hát közben jó volt, tünetmentes voltam, most megint elszaporodtak a rossz gondolatok...
2/3 anonim válasza:
Nem gyógyítható, mivel ez nem betegség, hanem személyiségzavar. Meg kell tanulnia együtt élni vele, nyilván nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Valószínű élete végéig szüksége lesz, hogy ha nem is folyamatosan, de a nehezebb időszakokban szakszerű segítségre szoruljon.
3/3 anonim válasza:
Ha nem akar kórházba menni, érdemes lenne egy pszichoterapeutát kihívni házhoz és ott kezelné, ha ez lehetséges. ((Nagyon örülnék egy privinek, amiben leírod, hogyan viselkedik veled, környezetével.))
Mellesleg nem teljesen igaz, mert 35+ időszakban a bordereknél jelentősen csökkennek az agresszív tüneteik csak addigra már a legtöbbjük öngyilkos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!