Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Játékfüggőség gyötör már több...

Játékfüggőség gyötör már több , mint 3 éve.Hogyan gyógyuljak?

Figyelt kérdés
Voltam olyan buta, hogy felregisztráltam egy szerencsejáték oldalra. Eleinte volt,hogy nyertem nagyobb összeget. Ez már oda fajult, hogy 100 eurókat rakok fel és ha nyerek is azt is eljátszom. Teljesen tudatában vagyok ez mekkora baromság, de mégis mindig játszom. Ma leblokkoltam az oldalt, mert már többször is írtam nekik törölják a regisztrációmat , de mindig van kifogás. Már nem akarok játszani , lakásra akarok gyüjteni. Ki ,hogy gyógyult ki?

2023. márc. 26. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes szakember segítségét kérned leírásod alapján!

Manapság a lehetőségek tárháza igen magas ami a változtatás hajlandóságot illeti.

Első lépésként örömteli,hogy felismerted a problémát és ahogy érzem,szeretnél ebből kijönni.

A függőség mint fogalom vagy akár gyűjtőnév igen összetett,ebből fakadóan sokféle függőséget ismerünk.

A szerencsejáték probléma pl.viselkedés függőség de az én korábbi frontin és tippmix függőségem is ide tartozik többek között.

Saját példámból és mély fájdalmaimból illetve veszteségeimből okulva örülnék ha te hamarabb mennél szakemberhez mint ahogy én azt tettem pár éve.

Ha átgondoltad és kialakult a végleges,határozott elhatározásod a szebb jövőért,még időben vagy!

Ha szeretnéd,akkor szívesen segítek elindulni a felépülésed útján!

2023. márc. 26. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jo ido van, ideje sportolni
2023. márc. 27. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!