Játékfüggő vagyok 8 9 éves korom óta, rengeteg időt pazaroltam el a semmivel lényegében. Rossz belegondolni. De már nem bírom egyszerűen abbahagyni, és mindig valami játéknál kötök ki. Ha tömegközlekedek, akkor is az állandó telefonnyomkodás megy. Hogyan szokhatnék le erről?
A lakótársam is az. Munkehlyes sincs, ha meg van, nem jár be dolgozni csak hébe-hóba. A játék élteti, remeg, ha nem csinálhatja. Lényegében az egész napja erről szól 40+-osan. Semmilye sincs, csak egy gépe és minden nap ezt csinálja. Mindössze pár órát alszik, de sztem azt sem nyugodtan. Sztem ez borzalmas, szerinte meg nem. Hiába próbáltam vele elbeszélgetni, röhög rajta, vagy egyszerűen nem is érdekli.
2023. jan. 18. 05:18
3/17 A kérdező kommentje:
2 letörlöm az összes játékot a gépemről most.
2023. jan. 18. 05:29
4/17 anonim válasza:
Hiába törlöd le... vissza fogod tenni, mert nincs helyette más, amivel az idődet kitöltsd. Úgy érzed, ebben vagy jó, ezt kell csinálnod, mert ebben tudsz kiteljesedni. A 2-es voltam.
2023. jan. 18. 05:37
5/17 anonim válasza:
Nem kell tiltani egyből mindent, nekem is volt ilyen, hogy annyira megtetszett a játék, hogy egész nap azzal játszottam, letöröltem és visszatöltöttem, játék helyett, akkor inkább menj el edzeni vagy olvass vagy ilyesmi és akkor nem fogsz egész nap játszani
2023. jan. 18. 05:56
6/17 anonim válasza:
Japánban nagyon professzionális terápiák vannak létrehozva a játékfüggőknek. Persze ez az információ neked nem segít sokat. Először is szabadulj meg a géptől. Add el! Nem vagyok terapeuta de találnod kell valamit amibe úgymond beleölheted a függőséged ami eltereli a figyelmed a játékról.
De persze azt is csak mértékkel.
2023. jan. 18. 05:57
7/17 anonim válasza:
Kérdező: addiktológus és pszichológus segítségét kérd.
Elképzelhető, hogy ha önállóan próbálod, a játékfüggőséget esetleg valami más függőségre cserélnéd.
2023. jan. 18. 05:58
8/17 anonim válasza:
De miért kéne eladnia? 😑 Én is valamikor sokat játszok, de nem vagyok ráfuggve, nem játszok mindennap. Ez elhatározás kérdése
2023. jan. 18. 06:26
9/17 anonim válasza:
Szerintem elég ha multiplayer játékokról mondasz le, tapasztalatom szerint azok rabolják az időt vmi rankot akarsz elérni vagy másoknál jobb lenni vagy "ingyen" vmit kigrindolni, és mindig tesznek vmi uj tartalmat ami sok időt igényel kioldani vagy egy season stb, esetleg folyamatos pénz ha időt nem szánsz rá, folyamatos jaték hogy kioldj szarokat.
Röviden legyen tiltólistás neked minden többjátékos, nekem ez segített
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!