Ez tényleg a szülés utáni depresszió?
Az egész úgy kezdödött hogy a negyedik gyerekemet vártam,boldogan.
De a 31. Héten egyszer csak minden elozmeny nelkul megindult a szules es megszultem a fiamat természetes uton januarban. 3 napot a korhazban toltottem, a kicsivel sem volt semmi gond,le kerult a koraszulott intenzivre megfigyelesre. Engem 3 nap utan haza engedtek,a szivem majdnem meg szakadt hogy ott kell hagynom,sirva jottem el. Itthon egesz nap ő volt az eszembe h nehogy valami baj tortenjen vele.. sokat aggodtam,sirtam. Es a szules utan egy hettel haza fele jottem bevasarlasbol,amikor egyszer csak le zsibbadt mind a két lábam és erosen megszedultem de akkor nem ijedtem meg annyira.. haza tudtam jonni. De itthon nagyon rosszul lettem.le kellett fekudnom. A fejem mindenem el kezdett zsibbadni égett az egész testem és azt éreztem hogy zuhanok. Mentot hivtunk merr azt hittuk valami nagy baj van. A mentobe teljesen rendben voltak az ertekeim. Vernyomas,pulzus,vercukor minden tokeletes lett de ennek ellenere be vittdk a korhazba ott csinaltak Ekg-t,vervetelt ott sem talaltak semmit. Haza is engedtek,de itthob megint ram tort a panikroham szinte minden egyes nap olyan rosazul voltam azt hittem meghalok. Ez mostanra annyit valtozott hogy még mindig jelentkeznek a rosszul létek de sokkal gyengébben. Ilyenkor teljeswn magamba fordulok,swmmit nem csinálok,zsibbad a kezem,fájnak a szemeim és egy pillanatra meg forddul a fejembe hogy lehet hogy meg fogok halni. Magnéziumot szedek sok folyadékot iszok. Mikor fog ez elmúlni? Elmúlik egyáltalán? És valóban lehet koze a szules utáni depresszióhoz? Ami meg maradt egy kicsit bennem az a szorongás és ez a szorongás elo szokott minden nap jonno de már enyhébb. A szemeim égnek ,tiszta vorosek. Utána néztem a szules utani depresszionak es nagyjabol ugyan azok a tuneteim. Szivdobogás érzes félelem. A gyerekemet nagyon szeretem,vele kapcsolatban nincsenek rossz gondolataim. Januárba szültem. Már március van. Várjak vagy mindenképp keressek fel szakembert? Vagy esetleg elmúlik magától? Olvastam hogy a koraszules okozhaz szules utani depressziót.
Alvás zavarom is van. Nem érzek álmosságot. Segitsetek légyszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!