Honnan tudjam hogy én váltottam ki belőle szorongást? Volt ilyen helyzetben, vagy hozzátartozóként?
Figyelt kérdés
Kavartunk egy-két hónapig, aztán depressziós lett. Ez is nehezen derült ki, az elején nem mondta, csak lekoptatott, hogy egyedül akar lenni. Mivel megértem, ha nem akarná folytatni a kapcsolatunk, rákérdeztem, erre az volt a válasz: depresszióba esett. Ha személyesen kérdezek (vannak napok mikor egy helyen vagyunk a munkába), válaszol őszintén, de röviden, amúgy a többi kollegával nyitottabb, hozzám nem szól. Fél a boldogságtól talán, mert én lennék az első komolyabb neki, erre is gondoltam, de sajnos vannak egyéb lelki gondjai is, szóval biztosra nem tudom. És lóg a levegőben hogy mi történt velünk2023. márc. 19. 14:52
1/1 anonim válasza:
Nem te váltottad ki, ezt ennyivel nem lehet kiváltani. Ez nála valószínűleg egy régebb óta fennálló/épülő probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!