Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez egy múló érzés, és magától...

Ez egy múló érzés, és magától elmúlik vagy rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Hetek ota nagyon rosszul vagyok lelkileg, sok hulyeseget csinaltam mostanaban es nem tudom emiatt-e de nagyon nehezen bocsatok meg magamnak, kezdem utalni magam. Ket hete kb. elkezdtem marni a kezem mert kestol félek tudom ez hulyeseg...abba hagytam par napja de mar szuksegesnek erzem bantani magam. Es estenkent neha indokolatlanul zokogas tor ram, es ketszer alig kaptam levegot. Vannak barataim es a szuleimmel is jol kijovok, de megis van mikor csak egyedul lennék és amiatt is rosszul erzem magam mert ilyen gondolataim vannak pedig nem lenne okom a lehangoltsagra.

2023. márc. 18. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát magától nem fog elmúlni. Sajnos, rossz ötlet bántani magad, mert utána szükségét érzed újra. Valami lehet a múltadban, ami kihathat mostanra. Én a helyedben felkeresnék egy pszichológust. Egyáltalán nem ciki, még véletlenül se gondold azt. Én is járok.
2023. márc. 18. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Magától nem fog elmúlni. Ne is várd meg, hogy kiderüljön, menj a dolgok elé. Ha jól sejtem, tinédzser vagy. A legtöbb korodbeli sok hülyeséget csinál, kis túlzással ez a dolgotok. :)

Az önbántalmazás már súlyabb gond. Gondolom olyan tehetetlen dühöt érzel, hogy muszáj valahogy levezetned. Jó lenne, ha más módot találnál rá, sport, bármi, segít kicsit, de akármi is a gond, szakemberhez kellene fordulnod. Ahogy az egyes is írja, nem ciki.

Ha nincs annyira okod sem, akkor pláne gyógyítható, talán még gyógyszerek nélkül is.

2023. márc. 19. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!