Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szervezett zaklatás része...

Babik istván kérdése:

Szervezett zaklatás része vagyok,hallják a gondolataimat,ebben teljesen biztos vagyok,munkahelyen zaklatnak elüldöznek ezzel!Ismerősök Is benne vannak,DEW fegyvereket vetnek be,ellenünk!Neten sokat írnak róla!Van még így valaki?

Figyelt kérdés

2023. márc. 17. 17:19
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Bemutatkoztál már eléggé, hogy lehessen látni ki vagy. Nem nehéz összerakni, hogy ha itt is egy üldözési mániás ember vagy, akkor a többi hasonló fórumon és sorstárs közösségben is egymást etetitek a paranoid tévképzetekkel és vadabbnál vadabb teóriákkal. Ahogy a laposföldes buborék tagjai, az oltástagadó-mikrocsipet ültetnek belénk-megöl az 5G torony konteósok, és minden hasonló gittegylet.

Azt sem értetted meg, hogy azért kapsz válaszokat, mert kérdeztél. Nem azért mert követnek téged, hanem mert beírtál egy fórumra és az új kommentekre mindig reagálni fog valaki. Te kezdeményezted, majd utána felháborodsz, hogy neked itt minek írogatnak.

Azt is félreértetted, hogy én itt nem vallatok és nem érdekelnek a személyes információid. Olyan kérdéseket írtam le, amit feltehetsz magadnak és elgondolkodhatsz az ok-okozati összefüggésein. Ha ezt meg tudod válaszolni magadnak és esetleg vissza tud zökkenteni a valóságba az jó, nem kell ide leírni őket.

És végül a legfontosabb, ez az ocsmány személyeskedés és trollkodás a válaszaidban. Nem attól lesz valaki troll, hogy nem ért egyet veled. Ha itt trollok lennének, akkor adnák alád a lovat a hülyeségben, míg be nem kattansz. A troll azt csinálná, hogy kiadja magát a félelmed tárgyának és a nevükben tenne hamis nyilatkozatokat, vagy olyanokat hogy ha lebuktattad őket akkor elkapnak, hogy mesterlövész vár arra, hogy az ablakod elé lépj/elhagyd a házat és hasonlók. Itt nem történt egyetlen trollkodás sem, és a mentális állapotodhoz képest sem voltál élből bolondnak nézve.

dec. 12. 15:00
 42/45 anonim ***** válasza:

Néhány forrás felveti, hogy olyan személyeket is célba vesznek, akik nem jelentenek veszélyt a zaklatók érdekeire nézve, társadalmilag sem kiemelkedő személyiségek, ám helyzetüknél fogva könnyű célpontnak számítanak. Ezen elmélet szerint a művelet során a hangsúly nemcsak a célszemélyen, hanem a célszemély zaklatására ráveendő új személyek beszervezésén is van hangsúly.

A szervezett zaklatás célszemélyei továbbá elrettentő példaként szolgálhatnak a zaklatást kivitelező csoportok tagjai számára.

Eltérően az átlagos vélekedéstől, szervezett zaklatás sértettjei nemcsak „híres személyek” lehetnek. A felmérések és esetleírások azt mutatják, hogy (a kiváltó okok sokrétűsége folytán) a tevékenység nem korlátozódik a társadalom egy-egy rétegére vagy csoportjára, az minden szinten előfordul – státusztól, anyagi helyzettől, politikai nézettől, vallástól függetlenül.

dec. 12. 15:03
 43/45 anonim ***** válasza:
Ez volt az első hozzám szólásod: -a te mentális állapotod súlyos. Még azelőtt kellene bezárni, vagy gondnokság alá helyezni, hogy közveszélyes leszel.- úgyhogy te szarházi engem t ne utasíts rendre! Te kezdted a kötekedést és a tiszteletlenséget! Te engem hülyének állítottál be mert nem képes az elméd a korral haladni.Belépsz erre az oldalra tök tudatlanul vagy szánt szándékkal mert hülye vagy mint a seggem és éppen a buta agyadat akarod fitoktatni mert unatkozol merthogy az ügyhöz nincs közöd állítólag,vagy mert egy mocskos szervezet bérenc vagy.........és a témát a te gennyes személyeddel lezártam!
dec. 12. 19:48
 44/45 anonim ***** válasza:

Igazad van, illet volna megkérdezni, hogy kezelve van-e a skizofréniád. De arra meg nem válaszolsz. Az eddigiek alapján leszűrhető, hogy vagy nincs diagnosztizálva, vagy nem szeded a gyógyszereket.

Azt is kérdeztem pont emiatt, hogy amit te tapasztalsz, azt egy független szemlélő is igazolni tudja-e, vagy csak hallucinálsz és belemagyarázod a dolgokba a vélt jelentést. Csak ezután kellett volna levonni a következtetést, hogy ha téged valamilyen háttérhatalom állítólag módszeresen szabotál, nehogy átkattanj és bosszút akarj állni majd egy ártatlan emberen, aki semmiről nem tehetett. És még csak le sem ültetnek, mert nem vagy beszámítható.

dec. 12. 20:29
 45/45 anonim ***** válasza:
Azért az IMEI talán gondját viselné egy darabig.
dec. 12. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!