Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szervezett zaklatás része...

Babik istván kérdése:

Szervezett zaklatás része vagyok,hallják a gondolataimat,ebben teljesen biztos vagyok,munkahelyen zaklatnak elüldöznek ezzel!Ismerősök Is benne vannak,DEW fegyvereket vetnek be,ellenünk!Neten sokat írnak róla!Van még így valaki?

Figyelt kérdés

2023. márc. 17. 17:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
segítséget keresek ez ügyben és nem pszichológust......Valaki van még itt áldozat aki ismeri a kiutat?Esetleg talált megoldást?Melyik intézményhez tegyek feljelentést?Már úgy érzem mindet kilőttem és egyre hülyébbnek néznek.Hova tűntek innen az áldozatok? Ha többen vagyunk talán elérhetjük hogy foglalkozzon a hatóság a problémával.
dec. 8. 07:32
 22/45 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy baj ,hogy itt is olvasok néhány áldozattól földönkívüliekről meg valóban zavart elmét sejtető támadókról.Na az van hogy nálatok már célt értek el a szervezet zaklatói.Sajnos ti már túl gondoltátok,ami nem is csoda.Én is sokat agyaltam,hogy hogy a francba működik ez?Évekig agyaltam de sosem rugaszkodtam el a valóságtól.Nem hagytam hogy felülkerekedjenek az elmémen.Mivel ti már sajnos tényleg belebetegedtetek és Orvosi segítségre van szükségetek ezért a hatóság ezt a helyzetet elutasítja és semmiféle segítséget nem nyújt.Nem a ti hibátok.Ez volt a cél.Maradjatok a valóság talaján! Mesterséges intelligencia!!!Erről szól.Ez a "fegyver".....és pusztán elég egy rosszakaró és célszemélyek lettetek velem együtt.Én már a segítség keresésben a harcot feladtam.Eleget panaszkodtam a semmibe és unom és felháborít hogy mindenki hülyének néz.Tűrök és gondolatban küldöm el a jó édes .........a zaklatókat.Megtanultam ezzel együtt élni és kihasználom,hogy még a gondolataimat is látják.Sok hátránya van és őrli az embert egyfolytában persze.Erre rá is pakolnak.A józan eszemmel nagy veszélyt jelentek a bűnözőknek ezért minden módszerükkel szembesülök nap mint nap 8 éve.Mindennapi bosszúságokat okoznak.Szánt szándékkal támadják az egészségemet ha már az elmémet nem tudják.Ezek a bosszúságok minden emberrel előfordulhatnak ezért ez sem bizonyítható.Számomra már világos ezért próbálom nyugodtan kezelni a helyzeteket.Ami egyértelművé teszi az zaklatók közreműködését ,hogy napi szinten talán többször is zajlik és mind összeköthető az informatikával.A gps megzavarása lassan uncsivá válik.Már útközben állok félre hogy ellenőrizzem.Ha eladok valamit a neten 100 an írnak rám és éppen sietnék valahova feltartanak érhetetlen kérdésekkel,vagy az átvételi helyen nincs senki.na ja "ez bárkivel megtörténik"csakhogy nem 8 éven keresztül és nem ilyen sűrűn.Bútort vásároltam volna......leállt a rendszer......A tv adás ki-be kapcsol a kedvenc műsoromnál....nincs térerő a házban,lassú a legdrágább net.....a játékom amit a neten játszom leáll...és még sorolhatnám....napi több bosszúság halmozottan.Lehetséges eredmény szívinfarktus,agyvérzés,vagy megtébolyulok....ki vagyok iktatva.
dec. 8. 08:23
 23/45 anonim ***** válasza:
#21: Nincs ilyen. Igyekezz megőrizni a józan eszed és ne láss mindenbe összeesküvést, mert különben a pszichiátrián fogsz kikötni.
dec. 8. 08:39
 24/45 anonim ***** válasza:
#22: a te mentális állapotod súlyos. Még azelőtt kellene bezárni, vagy gondnokság alá helyezni, hogy közveszélyes leszel.
dec. 8. 12:14
 25/45 anonim ***** válasza:

A trolloknak!!!!!:

szervezett zaklatás!: Az egyik legfontosabb részfeladat az, amely az áldozat elhallgattatására irányul. Ezt a feladatot azokra a zaklatókra bízzák, akik vállalják a troll szerepét.Az ő dolguk, hogy kövessék a célszemély tevékenységét a világhálón. Ha valahol megjelenik a témával kapcsolatos írása, azonnal reagálniuk kell, és megcáfolni, lejáratni minden lehetséges módon. Ebben nagyon ötletesek tudnak lenni, habár az ügynökök erre is felkészítik őket, kész válaszokat, szövegeket kapnak, csak be kell pötyögtetniük a célszemély írásai alá. Semmit sem bíznak a véletlenre. https://www.youtube.com/watch?v=6Fv37Gpwm1k&lc=UgzZqYYdOHCLo..

dec. 9. 01:05
 26/45 anonim ***** válasza:
Kilóg a lóláb apám! Beszéltek itt ufókról meg egyéb elvont dolgokról de senkit nem támadtak úgy be mint ti engem.....na meg évek óta csend az oldalon és hirtelen pár perc után lehülyéztek engem? Aki ezt a fórumot megkeresi az áldozat és segítséget keres és nem trollkodik.Szerintetek kinek hisznek? Mocskos beteg bűnözők vagytok!
dec. 9. 01:20
 27/45 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy ki vagy, nem kereslek, te jöttél ide hirdetni az agybajodat. Nem, nem fogom azt írni, hogy ez a normális és szó nélkül sem fogom hagyni, ugyanis hiszem, hogy egy ilyen nyilvános párbeszéd valakit megbetegíthet vagy visszaránthat a valóságba. Én az utóbbiért állok ki.
dec. 9. 04:06
 28/45 anonim ***** válasza:

Paranoid vagy. Tudod miért válaszolnak neked még aznap, több év csend után? Mert az oldal értesítést küld az új hozzászólásokról azoknak, akik válaszoltak a kérdésre korábban.

A paranoia legrosszabb része az, hogy saját magadat hergeled bele a semmibe mindenféle belemagyarázással. Véletlenül sem létezhet olyan verzió, hogy esetleg te tévedsz, mert minden arra van felfűzve hogy ellened esküdött össze a világ. Normális, logikusan megmagyarázható érvekkel sem lehet közeledni feléd, mert azt is arra fordítod le, hogy manipulálnak és bántani akarnak. Így viszont az állapotod sem fog javulni, mert az orvosi segítségben vagy gyógyszerekben is azt látod, hogy el akarnak hallgattatni vagy megölni.

Azért leírom: te egy senki vagy. A kutyát nem érdekli ki vagy, mit csinálsz, hogy élsz. Nem körülötted forog a világ, nem foglalkozik veled senki, nem szervezkedik és öl pénzt-energiát-emberi erőforrást abba, hogy keresztbe tegyen neked. Miért tenné ezt bárki és mit érhetne el vele? Miért pont téged szemeltek ki, mikor ennyi erővel magas társadalmi státuszú, gazdag, befolyásos, komoly kapcsolati tőkével rendelkezőket is célba vehetnének?

Ha bármi igaz lenne ebből az üldözésből, nem gondolod hogy egyszerűbb lenne elhallgattatni téged, hogy ne buktasd le a rendszert? Mégis hónapokon vagy éveken át kommentelgethetsz vígan a neten, hogy jaj téged szervezetten zaklatnak, miközben semmi nem történik az életedben azon kívül amit te kényszeresen belemagyarázol. Megszakadt az internet? Biztos a zaklatók kapcsolgatják. Hogyne...

dec. 9. 08:30
 29/45 anonim ***** válasza:
"Mégis hónapokon vagy éveken át kommentelgethetsz vígan a neten, hogy jaj téged szervezetten zaklatnak, miközben semmi nem történik az életedben azon kívül amit te kényszeresen belemagyarázol." honnan veszed? netán elszóltad magad? Minden mondatod támadás ami eddig nem volt jellemző az oldalon csak most.Bármit írhattak azt kulturált választ kapott ha nem is értettek vele egyet.értesítést kaptál tehát évekkel ezelőtt hozzászóltál normálisan engem meg lehülyézel.Az sem igaz hogy elutasítom a lehetséges tévedésemet.Mindent kétséggel fogadok és nem állítom száz százalékig hogy ez vagy az ennek az okán van de ennyi év után feltételezem és így marad ép az elmém és így nem kapok agyvérzést a napi többszöri zaklatás miatt.Tudomásul veszem hogy ja csak "lehet" ti voltatok.....és te valóban írhatsz ide bármit,ezek után rád biztosan nem hallgatok.Fontos csak eddig nem említettem:Nekem a többi zaklatottal szemben van egy előnyöm.Ismerem a zaklatómat és kapcsolatban állok egy hozzátartozójával aki megerősít a hitemben,csak a hatóságra nem megy az érdekemben mert ő is fél.Tehát csitu van trollok!
dec. 9. 11:17
 30/45 anonim ***** válasza:

Amíg ocsmány módon trollozol mindenkit aki nem ért egyet veled, addig ne gyere itt a kulturált hozzászólással. Téged nem zaklatnak, csak olyan dolgokba magyarázod bele, amire ez a legkényelmesebb megoldás amit elfogadsz. Ez megerősítési torzítás, amellett hogy valószínűleg paranoid skizofrén vagy.

Ha egy számítógépes játék valamiért leáll vagy megszakad, akkor te nem fogsz azon agyalni, hogy vajon leterheltség miatt, vagy instabil net miatt lehet, hanem biztos a szervezett zaklató rángatja a kábelt. Ha a boltban nem tölt be épp az X ezer termékes adatbázis egy terminálon és esetleg több időbe telik vagy újra kell tölteni, akkor nem az a rendszer túlterhelt vagy gyenge/lassú a hardver, hanem a szervezett zaklatók lekövettek és pont akkor lassítják be amikor te vásárolni akarsz.

Nem tudom kinek vagy minek hiszed magad, hogy a világ ilyen szinten foglalkozik veled és tesz keresztbe ahol csak tud. Nem azért néznek hülyének, mert egy Truman-show-ban élsz és mindenkinek kiosztották a szerepet, hanem mert összefüggéstelen dolgokba konkrét összeesküvéseket látsz bele. Mégis mit és hogy vizsgálhatna ki bármilyen hivatal vagy hatóság, ha az nem létezik? Itt van a kérdező felvetése, hogy neki az agyát tudatmódosító sugárfegyverrel támadják.

dec. 9. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!