Miért öltögeti Orbán Viktor a nyelvét, valami pszichés kényszerbetegsége van?
"ha lehülyézed Magyarország legsikeresebb politikusát."
úgy érted Magyarország legsikeresebb maffiavezérét?!
"Én ezt soha nem vettem rajta észre"
Igen, mert elfogultan tekintesz rá.
""Vele csak közlik, hogy ez lesz, legfeljebb kikérik a véleményét, de a csapat végzi mögötte az érdeminek számító munkát, nem ő."
- na ez valóban nem így van, Orbán egy diktátor, és minden "tanácsadója" csak azt mondja, amit Orbán hallani akar, különben nincs nagy jövőjük. Ebben is hasonlít Hitlerhez.
"Szerintem meg nem. Liberálisoknál miért van az, hogy a számukra nem szimpatikus politikusokat rögtön lehülyézik?"
Ez bizony a Fideszre is érvényes, ők talán nem hülyézik le azokat, akik nem szimpatikusak számukra?! Sőt, annak idején Gyurcsányt elég sok óriásplakáton hirdette a Fidesz ideggyengének. Pont akkor, amikor Orbánt Grazban kezelték. :D De ez már csak így szokott lenni: azzal vádolják a másikat, ami vaj az ő fülük mögött van.
Ja, azért mondta, hogy skizofrén, mert angliában tanult. Ez a mondat aztán nagyon összesikeredett. Hát azért az nem volt olyan vicces, hiszen arról is beszélt, hogy az apja kegyetlenül verte.
Nem feltétlenül pszichológus, hanem akár pszichiáterek, akik ráismernek a különböző gyógyszerek tipikus és jellegzetes mellékhatásaira, tüneteire pl. elrévedés, nyelvöltögetés (azért ha valakinek csak szimplán kiszárad a szája, kicsit másképp nyalja meg a szájszélét, ha már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!