Heves es agressziv kitoreseim vannak ha valaki nem azt csinalja amit mondok. Miert?
Elmebetegség
Idegbetegség
Pszichotikus zavar
Megbolondulás
Skizofrénia
Személyiségzavar
Lehet egészségügyi baj is a háttérben, magas vérnyomás, pulzus endokrinológiai problémák miatt, ami alapból hatalmas löketet ad a rossz személyiséghez.
Magyarra fordítva, van az a lesz.rom tabletta....
Szia! Én is idegbeteg vagyok, az állatokkal viszont nagyon jól bánok, megnyugtatnak.
Ma egész nap azt fogom képzelni, hogyha nem tanulok, akkor megversz engem...
Ma ugyanis egész nap tanulnom kell.
Lehet hogy fáradt, ingerlékeny vagy.
Sajnálom, hogy a laikusok kinevezték magukat távolból történő, pár szó alapján "diagnózis-felállítónak".
Ha valaki simán csak türelmetlen, vagy problémái miatt feszült, az is így nyilvánul meg.
Előbb utóbb mindenki a saját anyja lesz, igen erős a mintakövetés hatása. De, sose késő változtatni, ha zavar, tégy ellene.
Szerintem fontos pénzt teremteni terápiára, főleg, ha mondjuk akarsz gyereket, mert ennyi indulat egy kutyának se tesz jót, na de egy gyereknek... Vagy fordulj családsegitohoz, mentálos alapítványhoz, kevés helyen, de ilyenek is vannak.
És sajnálom, hogy ilyen indulatos környezetben nőttél fel, bizonyosan megterhelő lehetett.
Kérdező: készíts egy kis táblázatot: balolalon a "ezen szeretnék változtatni", jobb oldalon a "ezt teszem helyette" oszloppal.
Írd össze min szeretnél változtatni és tudatosan figyelj erre.
Ha van anyagi keret, kérheted pszichológus segítségét is, TB alapon is lehet találni.
Ez egy mintázat, úgy reagálsz hasonló szituációra, ahogy láttad gyerekkorodban.
Ezt meg lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!