Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stressz okozhat gyakori...

Stressz okozhat gyakori székelési ingert hasmenés nélkül is?

Figyelt kérdés
Sajnos ismerem a gyomorideget pl vizsga vagy hasonló helyzetek előtt, amikor izgulok, de az egy tipikus érzés, ami mellett előfordul hasmenés is. Most viszont napok óta inkább feszültnek mondanám magam, van is konkrét oka és elég rossz azóta a gyomrom, viszont más érzés mint egy izgulós helyzetben. Étkezések után olyan hányinger jön rám mintha sokat ettem volna (pedig se sokat se nehezet nem eszek) és szinte egész nap zuborognak a beleim, de hasmenésem az nincs, csak többször kevés, normális állagú széklet. Az étvágyam se annyira rossz; egy izgulós helyzetben egy falat se megy le a torkomon, de most tudok enni maximum nem esik annyira jól, de nem vészes. Szakítás után vagyok egyébként. Ilyen formában is jelentkezhet a stressz? 1 hónapja volt egy hányós hasmenős vírusom es mivel nagyon félek a hányástól nagyon megviselt, az is folyamatosan bennem van, hogy el ne kapjam megint…emiatt is teszem fel a kérdést mert rettegek attól is, hogy megint elkaptam valamit. Viszont emiatt is folyamatosan szorongok így nem csoda, ha az agyam produkalja a tüneteket
2023. márc. 14. 02:55
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Igen, apukámnak is ez van ha nagyon stresszes.
2023. márc. 14. 03:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Nekem pisilnem kell, ha ideges vagyok.
2023. márc. 14. 06:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, én is ilyen vagyok.
2023. márc. 14. 06:20
 4/5 anonim válasza:
Hát hogyne! Vagy miért mondják arra, aki nagyon fél vagy meg van ijedve valamitől, hogy teli a gatyája?
2023. márc. 14. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajaj. En ezt kerlelhetetlen szarasnak neveztem el.
2023. márc. 14. 10:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!