Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a tanulási kényszer...

Mik a tanulási kényszer tületei? Egyeltalán létezik ilyen?

Figyelt kérdés

2023. márc. 12. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, minden kiválthat kényszeres cselekvést vagy gondolatokat, akármi. Amikor minden más, kapcsolatok, életminőség stb rovására megy, az a káros és függőséget okoz. Pl állandóan tanulni, új dolgokat ismereteket elsajátítani akarsz, ez megfelelési kényszerből fakadhat, bizonyítási vágyból, elfogadásra vágyásból.
2023. márc. 13. 00:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon meg akarok felelni egy tanáromnak. Ha ő kér valamit azt gondolkodás nélkül megteszem(pedig idény nem is tanít engem)
2023. márc. 13. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak egyedül neki szeretnél megfelelni?
2023. márc. 13. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem,de neki a legjobban.
2023. márc. 13. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Valamiért fontos a számodra, vagy emlékeztet valakire akinek nagyon szeretnél megfelelni
2023. márc. 13. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, én neki szeretnék megfeleni. Mondig azt csinálom amit mond. Egyeltalán nem kérdőjelezem meg a mondandóját. Jó mondjuk hasonló világnézetűek vagyunk amúgy is.
2023. márc. 13. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizalmadba engedted, lehet hogy senki mást nem engedsz lelkileg ilyen közel magadhoz vagy talán kevésbé értenek meg mások, és közös hangot nem találsz a többiekkel, hanem vele a leginkább.
2023. márc. 13. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!