Mi a teendő ha a szüleim elváltak és úgy érzem nem érdemlem meg, hogy a jövőben családom legyen?
Nagyon bánt , hogy nem maradtunk együtt, engem apukám nevelt fel, anyukám nem nagyon látogatott. Később mikor nagyobb lettem jobb lett a kapcsolat anyukámmal, most egy ilyen laza barátnős a kapcsolatunk. Néha vendégeskedünk egymásnál.
Arra a kérdésre , hogy miért nem látogatott azt válaszolta dehát fáradt volt, sok munka stb. Úgy érzem ezt nem tudom megbeszélni vele , de nem is akarnám mert régi sebeket tépnék fel magamban..
Itt a hétvége , lehetne pihenni de ezek a gondolatok jöttek elő , mert a férjének nemsoká születésnapja lesz és meg vagyok hívva.
Van párom, jól megvagyunk, de gyermeket a jelenlegi helyzetben nem tudunk vállalni, őszintén rettegek mivan ha hasonló mentális bajokat örököl ( depresszió) illetve a fenyegető háború , infláció, feszültség , covid …
Ti hogyan bátorítjátok magatokat, vagy milyen módszeretek van, hogy ne omoljatok össze a múlt rossz emlékeitől és jövő félelmeitől?
Keress egy pszichologust.
Nem vagyunk egyformak, en viszonylag konnyen tovabbleptem a multon, elvalt, alkoholista szulok, ilyesmi. Volt ott minden.
De en amint elkoltoztem, csak a jovomre koncentraltam.
Viszont egyaltalan nem szegyen segitseget kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!