Van olyan könyv, ami segít kigyógyulni a depresszióból?
egyeske ha tudnád mi a depresszió ,akkor nem írnál butaságokat.
ez kb oylan mint törött lábú embernek azt írni keljen fel..
Kétféle "depresszió" létezik. Az egyik egy fizikai rendellenesség. A másik pedig élethelyzetből adódik.
Ha élethelyzetből adódik, akkor az élethelyzetet kell megoldani, vagy minimum belenyugodni, addig a depresszió nem fog enyhülni. Ahogy megoldások születnek, vagy sikerül elfogadni, úgy egyre jobbá válik.
Ha szervi rendellenesség okozza a depressziót, szerintem ez a ritkább. Akkor viszont én úgy vettem észre, hogy általában nem segít semmi, csak ha megtalálják a szervi okot. Persze ezt lehet orvosi segítséggel is, de Magyarországon ebben TB-sen nem nagyon fogsz segítségre találni. Érdemes sokat olvasni.
Nekem korábban nagyon súlyos depresszióm volt, antidepresszánsokkal is próbálkoztam. Pszichológussal, könyvekkel. Semmi sem segített. Aztán egyszer olvastam valahol, hogy az omega 3 jó lehet depresszió ellen. Elkezdtem nagy dózisban szedni (ahogy a gyártó cég írta). És 3-4 hónap egyszerűen megszűnt, ami éveken át gyötört, olyan volt mint egy csoda.
Nem azt mondom, hogy az omega 3 a megoldás, hanem hogy ha valamilyen hiány vagy betegség okozza, akkor azt muszáj feltárni, hogy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!