Depresszióról szóló filmek, könyvek (könyvek elsősorban wattpad-on)? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani sírós filmeket, zenéket, könyveket? Könyvek csak wattpadon érdekelnek, mert ugyan nagyon szeretek olvasni, de a könyvespolcomon bizonyos okok miatt nem szeretnék ilyen könyveket tárolni.
Igazából csak szeretnék sírni egy nagyot, vagy átérezni egy ember helyzetét. Tudom, egy film alapján nem lehet "átérezni" dolgokat, de remélem értitek
2021. okt. 23. 17:22
1/6 anonim válasza:
P.S.: I love you, Felettünk a Föld (filmek)
Zene: Nevergreen ( Az ablakon ki lehet ugrani tőle)
2/6 anonim válasza:
A katarzis érzéséhez nem kell depresszióról szóló film?
3/6 anonim válasza:
Nem könyv, hanem a naplóm, minden szava igaz, de eléggé depressziós. 😅
Ha gondolod, nézz bele, bár én nem az első bejegyzésekkel kezdeném, mert azok még kicsit bénák, főleg, hogy akkor még nem döntöttem el, hogy naplót fogok írni, és csak össze-vissza írkáltam.
4/6 anonim válasza:
Nem depressziós, de szomorú a Pillangó című film.
5/6 anonim válasza:
nem feltétlenül depressziós, de te az leszel tőle: 9. matematika feladatgyűjtemény
6/6 anonim válasza:
5-ös. Ez jó. Adok mellé analízis feladatgyűjteményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!