A depresszió, szorongás leküzdéséhez valami jó pszichológiai könyv?
Figyelt kérdés
16 / L
Már elég régóta depressziós és szociófóbiás vagyok. Valaki tudna olyan könyvet ajánlani ami segíthet legyőzni illetve a gyógyulás folyamatát mutatja be?
A válaszokat előre is köszönöm.
2022. márc. 7. 11:12
1/11 anonim válasza:
Motivációs könyvet tudok ajánlani: Szabó Péter- Állj félre a saját utadból!
2/11 anonim válasza:
Nekem, mivel a családom miatt jöttek elő, csak a Mérgező szülők c.könyv segített.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
1: ilyen szabópéterféléket neeee!
Egy önjelölt halljakend, aki jól tudja előadni a semmit! Egy majom.
5/11 anonim válasza:
Ha van a sulitokban pszichológus, én őt ajánlanám első körben.
Sajnos könyvek segítségével nem fogod tudni legyőzni, de tájékozódni jó lehet.
Almási Kitti könyveit ajánlom, pl Bátran élni. Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors. Olvashatsz mindfullness témákban is, Szondy Máté könyve egész jó, gyakorlatok is vannak benne.
6/11 anonim válasza:
E könyvet is elolvashatod:
7/11 anonim válasza:
Tiltott gyümölcs hosszú meg el lett cseszve, mert nem jött az esemény, amire vártunk ...
8/11 anonim válasza:
Fuuu, jelentsetek, nem figyeltem, mi van nyitva
9/11 anonim válasza:
Sajnos erre nincs recept, azt kell megtalálni ami okozza ezt a helyzetet. A terápia erre hasznosabb. A könyvek is segithetnek ebben, de nem olyan direkt módon mint gondolod. Ajánlom Almási Kitti, Lukács Liza, Éger Edith, Vágyi Petra könyveit, mind nagyon jók.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a könyveket és a tanácsokat is egyaránt!
2022. márc. 7. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!