Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmondjam a barátomnak az...

Elmondjam a barátomnak az öngyilkos gondolataim ?

Figyelt kérdés

öngyilkos gondolataim vannak és szeretnék valakitől segítséget kérni. Nem merek szakemberhez fordulni, mert nem szeretnék zárt osztály vagy pszichiátriára kerülni. Gondoltam rá, hogy elmondom a legjobb barátomnak , de félek, hogy mit gondol majd rólam , vagy, hogy rossz hatással lennék-e rá. illetve nem szeretném ezzel nagyon terhelni.

nem tudom mit csináljak

2023. márc. 7. 20:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9-es :

megpróbálom megfogalmazni, de valószínűleg elég hosszú iromány lesz, szóval nem muszáj elolvasni XD

minden nap egyforma, de valahogy egyre rosszabb. Egyszerűen fáradt, kimerült vagyok. Évek óta így érzem magam. Kipróbáltam a mozgást, edzést és mindenféle klubbokat , Hobbykat. nem segítettek , inkább egyre kevesebb energiám lett. egyszerűen szeretnék lefeküdni és nem felébredni. réggebben próbáltam jobban lenni, de szerintem tudat alatt feladatam valahol vagy nem tudom.

igazából sosem gondoltam ennyire lesüllyednék valaha is

furcsa, hiszen régebben el voltam egyedül, de mindig volt ez a vágyakozás valami elérhetetlen dolog után, amit nem tudtam megmagyarázni, vagy kisebb lehangolt időszakok, miután elfogytak a dolgok amikkel elfoglaltam magam aztán mentem Egyetemre, és elfogytak a figyelemelterelő dolgok; elkövettem azt a hibát, hogy az ötösre való tanulás volt az egyetlen figyelemelterelésem, . amikor ezt meguntam, nem volt más és minden elkezdett rosszabb lenni

rájöttem, hogy nem szeretek egyedül lenni. annyi emberrel próbáltam őszintén barátságot létre hozni mégsem találom azt az igazi kapcsolatot .

azt mondják, hogy nem is vagyok olyan csúnya, de őszintén szólva kétlem. valahányszor a tükörbe nézek, mindig bosszankodom vagy szomorú leszek. Ez lehet, hogy az önbizalom hiánya miatt van, de ez egyike azon kevés VALÓDI érzelmeknek, amiket érzek.

. azt hiszem, szociálisan alkalmatlan vagyok, és egyszerűen nem tudom, hogyan kell beszélgetni az emberekkel. ki tudja. Nehezen tudok koncentrálni, teljesen mindegy mire kellene.

mindent abbahagyok , amibe kicsivel is több energiát kéne fektetni

a fent említett dolgokon kívül mindig üresnek érzem magam

csak azt akarom, hogy mindennek vége legyen. azt akarom, hogy ne legyej ilyen üres többé,azt akarom, hogy a szívem ne verjen tovább. azt akarom, hogy ne lélegezzek tovább. el akarok tűnni,

ez nagyon hosszúra sikeredett, elnézést kérek!

2023. márc. 7. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Értelek kérdező. Tehát lényegében az a problémád, hogy nincs párkapcsolatod?
2023. márc. 9. 18:45
 13/14 A kérdező kommentje:
igazából nem feltétlenül a párkapcsolatra gondoltam, hanem bármilyen kapcsolatra
2023. márc. 10. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor bizony köztünk keresztények közt leled meg a lelki nyugalmat, és Isten szeretetében a boldogságot. (remélem tudsz angolul)

https://www.youtube.com/watch?v=lKM-8CZRplI

2023. márc. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!