Szegedi egyetemisták ingyenes pszichológia terápiát (pszichológus) igénybe vehetnek?
Szia! Ha Szegeden jársz egyetemre, akkor igénybe vehetsz ingyenes pszichológiai tanácsadást az egyetem keretein belül. Az, hogy hol laksz, lényegtelen. Ha szegedi egyetemista vagy, akkor ingyenes a szolgáltatás.
Mindez az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ szolgáltatása. Működik online pszichológiai tanácsadás is, de ha komolyabb problémád van, célszerű bejelentkezned, és személyes tanácsadásra járnod.
5 alkalomból (heti egy találkozás) álló ingyenes tanácsadást nyújtanak Neked az ottani szakemberek. Ha pedig úgy látják, hogy nagyobb a baj, és hosszabb távú segítség kell, akkor tovább fognak irányítani a megfelelő helyre.
Fordulj az Életvezetési Tanácsadóhoz bizalommal, értünk működnek, szegedi egyetemistákért. Én is voltam már, és nem bántam meg. A legtöbb ott dolgozót ismerem is, mert oktatóim voltak. Jó emberek, és jó szakemberek is, én is rám bíznám magukat ismét, ha szükségem lenne rá.
Üdv: ötöd éves szegedi pszichológus hallgató
[link] - Ez a Tanácsadó honlapja. Bejelentkezni telefonon tudsz Katona Miklósnál, a telefonszámot szintén megtalálod a honlapon, a kapcsolat menüpontnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!