Rosszul sem érezheti magát az ember, ha valami rossz történik?
Figyelt kérdés
Az az ember akkor már azonnal depressziósnak számít?2023. febr. 28. 18:42
11/12 A kérdező kommentje:
Vagy pl. tnap romlott volt a kaja és a pszichológus arra, hogy azt mondtam furcsa volt kaja, azt írta le, hogy zavart az elme meg érzéki csalódás és hallucinációk. Pedig kiderült később, hogy csak nem lett betéve éjjelre a hűtőbe a kaja
2023. márc. 15. 18:43
12/12 anonim válasza:
"Igen, arra gondoltam, hogy történik pl egy halál és azt miért kell gyógyszeresen kezelni."
14 éves koromban az unokatesóm öngyilkos lett és a nagynéném akkor csak xanax mellett tudott aludni. Szerintem jobb is, hogy kapott. Főleg úgy, hogy a másik gyereke is öngyilkos akart lenni, testvére halála után.
Az nem lett volna jobb, ha a nagynéném ekkora lelki teher mellett ne tudott volna aludni sem, mert aztán végképp kimerült volna. Nem azért írta fel neki az orvos mert bolondnak nézte, hanem azért hogy ne kapjon szívinfarktust. Szerintem van, amikor érthető a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!