Miért történik ez alvás közben és hogy lehetne elmulasztani ?
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap az alvás utolsó 1 -1.5 órájában amikor már kicsit ébredezek elönt a félelem , rossz érzések , remegés , olyan képek villannak be -olyan emberekről helyzetekről amik úgymond megviseltek ill ezek az emberek nekem sokat ártottak nem fizikálisan hanem átvitt értelemben , én próbálom elengedni ezt de ezek szerint nem megy , ez a 1.5 óra tönkreteszi az alvásomat fáradtabban ébredek mintha kevesebbet aludtam volna , az egyetlen megoldás ilyenkor ha érzem hogy ez kezdődik akkor felkelek - de nem molindig van erőm ehez hiányzik pont az az 1 óra ami ilyenkor elrontja a teljes napom.2022. jún. 16. 15:17
1/5 anonim válasza:
Ezek emlékbetörések a traumától. Menj el pszichológushoz.
2/5 A kérdező kommentje:
1-es köszi hogy megfogalmaztad , most már legalább megtudom majd fogalmazni az orvosnak , igen ilyenkor az elmúlt 2 év ami alapból nagyon rossz volt , annak az olyan emlékei jönnek részletekbe vagy újra és újra amin nem tudom túltenni magam , mert még most is nagyon bánt.
2022. jún. 16. 15:30
4/5 A kérdező kommentje:
3- Te állat
2022. dec. 7. 21:09
5/5 anonim válasza:
Mindig magától múlt el eddig nem? Te állat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!