Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy ha olyan...

Miért van az, hogy ha olyan helyen vagyok, amihez rossz emlékek fűződnek ez történik?

Figyelt kérdés
Ahol nagyon utálok lenni, ott nagyon befeszül az arcom, meg visszajönnek az emlékek, szagok. Rosszul leszek tőlük. Az arcom befeszülése pedig csak 1,5 óra múlva tűnik el és az egész napomat rányomta, hogy 5 percet voltam ott, ahol nem akartam lenni?

2022. márc. 26. 19:14
 1/3 A kérdező kommentje:
? Valaki?
2022. márc. 26. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudatosan lazits utánna.pl asitozz.engem gyerekkorom óta sokan bántalmaztak,gettó környék szó szerint.ugyanugy jön a beidegzodes befeszules. Én pl biciklizek csak és így atengedem magamon a régi emlékeket, nagyon fájnak persze..de már felnőttel,te is.uj emlékeket "gyarts és jó érzésekkel potold akkor ilyenkor.pl.eszembe jut apám hogyan halt meg,tüdőrák 32kg.osan..de azóta miatta is,nagyon egészséges életmódom van.es pl.latok olyan szem ét embert aki kiskoromban bántott kinevezés és be is szólok nekik.csak azért is.mert ok tényleg nm vitték sokra.de menj pszichológushoz majd ő segít.
2022. márc. 26. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet, pszichológus erre azt tanácsolta, hogy menjek akkor is, és ha jönnének a negatív emlékek, nyomjam el a jókkal… hat nem igazán sikerült, próbálkoztam tényleg de a szorongás csak nem múlik :(
2022. márc. 28. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!