Miért történik ennyi rossz az életben?
40 éves nő vagyok, nehéz életút van mögöttem, de soha nem adtam fel. Diplomám van, dolgozom, szóval nem hagyom el magam.
Igyekszem a sok rossz mellett meglátni a jót is az életben. De már elegem van a sorozatos rosszból, tragédiákból. Miért súlyt a sors folyamatosan? Pedig igyekszem jól élni, sokat segítek másoknak, nem érzem magam egyáltalan rossz embernek. Nagyon el vagyok keseredve... Olyan nehéz :( Más is érez így?
Ha van kedved beszèlgetni írj nyugodtan.
L/26
Voltaire Candide-jának végszava “... most fogjunk munkához: műveljük kertünket.”. (Miután főhőse megtapasztalta a világ összes dekadenciáját, és hogy a javító szándéktól is sok minden csak rosszabb lesz.)
Felnőtten már a legfontosabb az hogy a férj, feleség, gyerekekből álló szűk családban lehetőleg minden minél jobban rendben legyen, semmi mást nem kell már megélni nagy tragédiaként.
Sajnos velem is,sokszor csak a rossz történik és nem értem miért?
Nem értem a miérteket
kérdésekre nincsen válaszok :(
Sajnos sok mindenen nem lehet változtatni :(
az emberek rosszak gonoszak lettek rosszindulatúak,irigyek :(
Nehéz barátokat találni
a jó emberek mennek el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!