Mit kezdjek magammal? Kezd összeomlani az életem.
Több, mint 5 éve próbálok meggyógyulni a mentális betegségeimből, de csak egyre rosszabbak. Az elmúlt 5 évben több terapeutával és pszichiáterrel is próbálkoztam, de semmi eredmény. A legutóbbival 1.5 éve dolgozunk együtt, de a kezdeti lelkesedés után most már csak megszokásból járok hozzá. Az elején tök motivált és boldog voltam, most már lassan fel sem tudok kelni az ágyból. A lakás koszos, hetek óta nem mosogattam el. Vizsgázni fogok májusban, de nem tudok tanulni. Az agyam ráadásul kezdi felmondani a szolgálatot, egyre erőteljesebben épülök le szellemileg. Múltkor annyira össze voltam zavarodva, hogy valami random üzenetet küldtem az egyik osztálytársamnak. Az utóbbi 1 évben 20-30kgot híztam. Örömöt semmiben sem lelek, barátkozni nem tudok, nulla motivációm van a beszélgetséhez is. Ráadásul a szorongásom is nagyon sokat erősödött.
Most utolsó mentsvárként kértem nagy nehezen gyógyszert a terapeutámtól, de nem segít, inkább csak rontott a helyzetemen. Úgy érzem, hogy soha nem fogok meggyógyulni, és maximum 2 évem van hátra amíg feladom és felkötöm magam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!