Úgy érzem kezdek összeomlani, mit tehetnék ellene?
Elég türelmes ember vagyok, mindig próbálom pozitívan megközelíteni a dolgokat de most úgy érzem minden összejön, nem bírom tovább. A munkában feszültség, otthon feszültség, mindenki ingerlékeny, ideges ráadásul fölösleges dolgok miatt. Minden napra jut valami hülyeség, amivel az én idegeimet is kikészítik, pedig elég rugalmasan állok az élethez de úgy érzem már nem bírom. Elfáradtam, nem érdekel a munkám, nincs kedvem semmihez. A vírushelyzet nem vert a földhöz, mert szeretek otthon lenni, elfoglaltam magam, megértem, hogy most nem lehet ész nélkül jönni-menni de már ebből is elegem van. A legnagyobb élményem, hogy elmegyek a boltba. Az idő is pocsék, semmi jele annak, hogy jönne a tavasz. Utálom már az embereket, a hozzáállásukat, a neveletlenségüket... úgy ahogy van elegem van az egészből. Legszívesebben egy sarokban sírnék egész nap és nem szólnék senkihez.
Nem jellemző rám ez a hozzáállás, mit tegyek ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!