Hogyan legyek magabiztos?
Egyszerűen nincs önbizalmam. Nem merek beszélgetéseket kezdeményezni. Nem merem elmondani a véleményem ha megteszem de másnak nem az a véleménye én is megváltoztatom. Ha órán tudok valamit nem merem mondani. Állandóan azon rágódok hogy ki mit gondol rólam.
Hogyan tudnék magabiztosabb lenni?
Köszönöm aki ír.
17 / L
Szia.
Tanuld meg szeretni önmagad, csinálj rengeteg olyan dolgot amire büszke vagy.
Ha gondolod privátban tudok még ötleteket adni. Legyen szép estéd.
31f
Van egy alap "igazság" amit vegyél szerintem figyelembe, valójában az emberek többsége sokkal többet gondol magára, mint bárki másra.A többséget is az foglalkoztatja h más mitgondol róla ezért valójában senkit sem érdekel annyira h épp mit "hibáztál" vagy hogy viselkedtél az adott pillanatban, lehet észre sem veszik ha szerinted hibázol/rosszat mondasz mivel arra ügyelnek hogy róluk ne gondoljanak rosszat és ezen jár valószínüleg az agyuk is.
Ha gondolod beszélgethetnénk van pár ötletem/személyes tapasztalatom de nyilván nem vagyok egy pszichológus.
És most elnézést kérek azoktól akiket esetleg a fent leírt kicsit kategorizáló szöveg nehezen érintett. Építő jellegűnek szántam.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!