Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan legyek egy magabiztos...

Hogyan legyek egy magabiztos lány?

Figyelt kérdés
Itthon nagy az önbizalmam, és szépnek érzem magam, illetve barátaimmal is felszabadult és magabiztos vagyok, de idegenek közt mindig szorongok, ideges vagyok, azt érzem hogy mindig mindenki engem néz, ha valaki nevet rögtön azthiszem hogy rajtam és legszívesebben eltűnnék ilyenkor a földről is. De itthon ha belenézek a tükörbe akkor szépnek látom magam. Ezt miért van, és hogy legyek mindig mindenhol magabiztos

2021. nov. 8. 15:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a szüleid odafigyeltek rád az első életéveidben és biztosították az általad igényelt érzelmi hátteret? Ha nem, akkor vannak jó önismereti módszerek, amik erősen hatnak az önbizalomra, pszichodrámától családállításon át a pszichoterápiáig.
2021. nov. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!