Hogy legyek erös, magabisztos személyiség?
Sziasztok. Igazából eléggé mélyponton vagyok mostanság, nem érzem magam a legjobban.
Igazából soha nem volt olyan sok önbizalmam, de volt egy normális szinten amivel mondjuk meg voltam elégedve, de ennél többet szeretnék. Mostanában megpróbáltam változtatni a kisugárzásomon, de nagyon nehéz. Elfogadni a mai napig nem tudom magamat teljesen. Pedig (ellentmondásos de így van) szép lány vagyok, sokak szerint szebb az átlagnál és szerintem is rendben van a külsöm a stílusommal együtt. Ennek ellenére mégsem ezt sugárzom magamból. Mégse sugárzom, hogy meg vagyok magammal elégedve. Nyár óta próbálok változtatni a hozzáállásomon, gondolkodásomon de egyszerüen nagyon nehéz és mindig visszaesek. Talán eddig 2 hétig tartott az, hogy nagyon magabiztosnak éreztem magamat, és tényleg nagyon nagyon jól éreztem magamat a börömben amit nyílván mások is megéreznek. Igazából egy elég szociális ember vagyok és vidám de nem valami magabiztos a lelkem mélyén, csak felszínesen. Annyit kezdtem agyalni ezen az egészen, hogy olyan szinten túlzásba vittem ezt az egészet, hogy eljuttam egyszer odáig hogy nem mertem emberek közé kerülni és borzalmasam szorongtam az iskolában is. Nagyon kikészültem és sírtam is. Ez abszolút nem én vagyok. Igazából azért szeretnék változni, mert nagyon túlgondolok az életben mindent ami valószínüleg a fö probléma. Ebböl adódóan nagyon sok gondom, nehézségem származik az életben. Hiába van, hogy más életmódot próbálok élni, vagy új dolgot csinálni, az egész csak rövid ideig tart. Tényleg szeretnék egy erös, magabiztos lány (késöbb nö) lenni az életben akinek nagyon jó kisugárzása van. Ha átgondolom mindig hogy mim van az életben, vagy miket értem el eddig mindig rájövök, hogy semmi okom arra hogy ne legyen önbizalmam, de sajnos ezek a gondolatok nem tartanak sokáig és túlságosan tudatos. :(
Előző vagyok
Hát igen. Ennek az a két oka lehet, hogy 1 valamiért az jött le nekik, hogy neked nincs ilyenekre igényed. Kettő nem tartanak olyan szoros barátnak. Szerinted melyik lehet? A második?
tudom,hogy kicsit később írok, de ezért remélem nem köveztek meg :D
Szerintem tereldd el a figyelmedet erről az egészről ( pl.: hobby, barátok)és hidd el a jól érzed magad a testedben az kívülről is látszani fog.
Ezen ne stresszelj, csak élvezdd az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!