Hogyan tudnám részletesebben kidolgozni a karaktereim személyiségét?
Régen nagyon személyiségtelenek voltak a történetem szereplői (a történet pedig unalmas) és most újraolvasva borzalmasnak tartom őket.
Most 5 szereplőmnek van valamilyen személyisége, szerintem ők jól meg vannak így, különböznek egymástól és van háttértörténetük és önálló gondolataik. Viszont van 2 olyan szereplő akiknek van neve és neme aztán ennyi. Meg van 2 akik félig-meddig ki vannak dolgozva, de az se túl magas színvonal...
És az a baj, hogy akik kész vannak azokon már több éve dolgozok és nem igazán emlékszem, hogy hogyan alkottam meg őket a kezdetekben ezért tanácsokat szeretnék. Ti hogyan alkotjátok meg a történetetek szereplőit?
Nem kell nagyon részletesen kidolgozni őket. Én csak azokat a dolgokat osztom meg az olvasóval, ami fontos ahhoz, hogy értse a történetet.
De ha nagyon pontos vagy az se baj, csak ne menjen a történet kárára. Ha küldesz egy részletet, esetleg megmondhatom a véleményem a karakterekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!