Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, nagyon nehéz...

Mit csináljak, nagyon nehéz helyzetbe kerültem?

Figyelt kérdés
5 éve lakom egy szobában amit bérlek egy hölgytől, egy alapitvány közvetítésével. Eddig nem volt érvényes szerződés, viszont most közjegyző előtt akarnak csinálni egy határozatlan idejű szerződést, ami többek szerint egy csapda, hogy aztán utána egy mondvacsinált okkal kitegyenek. Az a baj, hogy nem tudom megitélni hogy ez ellenem irányul e, mert van amikor úgy érzem hogy ártani akarnak nekem. Ráadásul több ismerősöm is mondta ha nem azt teszem amit ők mondanak akkor ne is keressen őket. Amúgy szkizofrénia az alapbetegség, szedek is gyógyszereket. De nagyon félek az egész közjegyzős dologtól. Nem tudom megitélni ez csapda e vagy sem
2023. febr. 23. 16:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt inkább az a probléma hogy nem tudom eldönteni hogy ártani akarnak e nekem. Sok ember azt mondja ez így oké, de van aki azt ha aláirom azzal tönkrevágom magam
2023. febr. 23. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Két aláírás még mindig kevés három Fél között.. pláne ha az bérleti és pont a bérbeadó hiányzik...
2023. febr. 23. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Így látatlanban azt mondanám, hogy kösd meg a szerződést (a közjegyzői közreműködés pedig pont a Te érdekeiket is védi).

A közjegyző előtti aláíráskor viszont kérdezz bátran a közjegyzőtől.

2023. febr. 23. 16:49
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Amíg nem értesz meg mindent ne írj alá semmit.
2023. febr. 23. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!