Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Borzalmas helyzetbe kerültem. Nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Gondolom mind tudjátok, h volt ez a hülyeség h létrehozták a tagozatokat. Én nyelvi tagozatban vagyok és nagyon de nagyon megszerettem a kémiát és efelé akarok továbbmenni. és az a helyzet h nem lesz kémia fakt mert nem vagyunk elegen hozzá. és nekem nincs más amit felvennék. h ezen tanuljak tovább akk azt tehetem h átmegyek a másik évfolyamba kémia-bioszosokhoz. ezzel nekem az a gond h az az évfolyam egyáltalán nem szimpatikus, nem akarok abba a közösségbe menni, és borzalmasan visszaesnék nyelvileg, mert ők nagyon sza rul haladnak. továbbá ott azt is mondták h bioszból nem tudnék felzárkózni. de a lényeg h semmiképp nem szeretnék átmenni. a másik lehetőség az h matek emeltezek mert ha vegyész akarok lenni (de ez nem biztos) akkor nem kell a kémia emelt. az ofő ezt mondta. itt meg az a bökkenő h annyira nincs matekos agyam h matek emeltezzek. arra én nem vagyok képes. tudom. kémiából jobban menne. szóval fogalmam sincs mi h mi legyen mert nem jó nekem egyik lehetőség se és nincs más a kémián kívül ami igazán érdekel és jó is vagyok benne. és gec ire dühös vagyok erre a kormányra vagy a fa szom tudja mire ami így megváltoztatta ezt és elcse szte az életemet. szerintetek mit tehetnék?
2016. jan. 16. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Először is higgadj le, ne káromkodj senki nem cseszte el az életed. Mint leírtad több lehetőséged is van. Szerintem a legjobb lehetőség, hogy megkérdezed a iskolai kémiatanárt, hogy milyen lehetőséged van egyénileg felkészülni az kémia érettségire (hiszen nem kötelező hozzá, hogy faktos legyél, az csak lehetőség. Ha lelkiismeretes a tanár, akkor fog adni felkészülési anyagokat, konzultációkra is lehetőség nyílik szerintem. A matek fakt szintén jó ötlet, különösen ha a vegyészmérnöki szak is érdekel (oda kötelező a matek érettségi).
2016. jan. 16. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!