Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghallgatnál? Miért érzem...

Meghallgatnál? Miért érzem ezt?16/f

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom mással kibeszélni a problémáim, ezért kérlek halgass meg.

Kezdem megunni az egészet.

16 éves vagyok, minden egyes nap 6kor kelek, hogy elérjem a buszom, de olyan fáradtan, hogy fáj a pislogás. Az alvászavarom se tesz jót ennek, ha aludni próbálok akkor eszembe jut rengeteg dolog és elkezdek stresszelni/pánikolni. Folyton azon gondolkodom, hogy bár soha ne lenne reggel, hanem örökre este. Nem akarok semmit csinálni, csak aludni. Nem érzem jól magam. Gyomorgörcsöm van a sok szorongástól. Esténként a sok gondolattól be is pánikolok, nem tudom mit érzek. Nem tudom miért érzem ezt, már elfelejtettem. Nincs gond a testemmel, barátaim is vannak, de náluk is már annyira rossz, hogy folyamatosan kamuznom kell a nevetést, de utána meg fa fej. A tanulást nagyon megnehezíti ez a dolog, folyamatosan aludnék, mert elnyom mindent is. (Viszont a 4-es tudom tartani)

Igazából a gondjaim sohaa senkinek nem mutatom ki. Néha szoktam viccelődni, hogy megölöm magam, de csak hülyeskedünk vele.

Én nem tudom miért érzek így.

Itt vagyok 16 évesen és semmi életkedvem

2023. febr. 22. 21:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
67%
Halihó! Van neked motivációd? Tudod, az az ember igenis várja a holnapot akinek van vele terve. Mondd csak, neked mi a terved az életeddel, van már kiforrott gondolatod?
2023. ápr. 22. 21:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziaa

Nincs semmi, csak telnek a napok

2023. ápr. 23. 12:56
 13/13 anonim válasza:
51%
Hát így persze, hogy nem érzed jól magad. A legjobb erre ha spontán dolgokat teszel, hidd el az kimozdít. Tegyél olyat ami kimozdít a komforzónádból.
2023. ápr. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!