Rettegek,hogy elveszítem a pszichológusom?
A terápia alatt az ember nagyrészt regresszív állapotban van azaz gyermeki megküzdési stratégiákkal dolgozik. Jelenleg a pszichológus valamelyik szülőd szerepét tölti be, ő figyel rád egy biztonságos közegben, de előhívja a gyermekkori megoldatlanságokat. Azt lehet megvizsgálni, hogyan kötődtél a szüleidhez, testvéreidhez. Ez jelenik meg a terápiás közegben. A legideálisabb, ha szépen lassan tudsz beszélni róla. Ha nem megy írd le, úgy mint nekünk, felolvasni már könnyebb.
Saját magadat ijesztgeted azzal, hogy elküld vagy a többiek kitúrnak. Ezek a gondolatok érzések emlékekből táplálkoznak, ami már megtörtént attól vagy feszült.
Azt írtad "rettenetesen félek, hogy elveszítem,
mikor mondja, hogy nem tud velem mit kezdeni, nagyon félek, ő az egyetlen ember, aki megkérdezi hogy vagyok,
Ja és a többi páciensre is féltékeny vagyok és dühös,mert úgy érzem kitúrnak." Ezek emlékek, általában attól félünk, ami már megtörtént velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!