Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem magam mint aki...

Úgy érzem magam mint aki párnákon lépked! Lehet ennek lelki gyökere?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdödött. Elöször úgy éreztem szívrohamom van, de a kórházban nem találtak erre utaló jelet, egy nyugtatóval hazaküldtek. Utána elkezdtem pár napra szédülni. Akkor is kivizsgáltak, semmit se találtak. Mostanra a szédülést nem érzem, viszont olyan mintha párnákon lépkednék, mintha süppedne alattam a talaj. Erösen is nyomom emiatt a lában a földbe tudatosan, nehogy elessek.

Szerintetek lehet ennek lelki gyökere?

Elözményei az egésznek: munkahely elvesztése, szülö halála, válás, költözés, harc a gyerekfelügyeletért, súlyos vállsérülés az új alkalmi munkahelyen. Mindez egy éven belül. Nem tudom lehet-e mindez emiatt vagy vizsgáltassam tovább magam? Minden orvos lelki bajt mond, de járok pedig pszichológushoz. Ö meg azt mondja, hogy lehet ennek fizikai oka, mert nem rohamban tör rám, hanem állandó, ezért vizsgáltassam ki magam.

2023. febr. 21. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:
MDDS a neve, szorongás egyik tünete.
2023. febr. 21. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
és igen, lehet egésznapos, nem kell hogy rohamokban jelentkezzen.
2023. febr. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!