Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa mellékhatások?

Scippa mellékhatások?

Figyelt kérdés
Generalizált szorongásra, pánikra kaptam kezdésnek 5mg Scippát. Hát nálam ami csak létezik előjött mellékhatás. Az orvosom szerint nem normális. 6. napja szedem, egész nap rettentő erős szorongásom van (Medazepamot szedek mellette), már reggel 5-kor kezdődik hasmenés gyomorfájás, enni egész nap tudok annyira rosszul esik minden. Sokszor remeg a kezem lábam ha már nagyon szorongok. Olyan gyenge vagyok hogy szinte egész nap feküdnék. Fáj a fejem (bár az lehet most a frontok miatt volt). Ha behat a nyugtató egészen elvagyok. Éjszaka is jól alszom. Ezek normális tünetek? Meddig fognak tartani kb? Elég nehezen viselem :(. El sem tudom már lassan képzelni 8 hónap után milyen nem szorongani.
2023. febr. 20. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem se vált be a scippa. Pánikbetegségre kaptam egyébként. Öngyilkos hajlamokat okozott. Váltottam.
2023. febr. 20. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére ilyen hajlamokat nem hozott, de olyan ideges vagyok meg úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger. Váltáskor egyébként újra kezdődik a 2 hetes hozzászokási időszak?
2023. febr. 20. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen
2023. febr. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!