Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudjak lenyugodni?

Hogyan tudjak lenyugodni?

Figyelt kérdés

Túl stresszes vagyok, utálok emberek között lenni, munkába bejárni mert valamiért nem tudok kapcsolódni emberekkel és mindig megutáltatják velem a közeget ahol vagyok.

Emiatt mindig fásult, kimerült vagyok.

Nem is tudom mi lehet az igazi oka. De részben legalábbis az, hogy tartok az emberektől, félek tőlük mert képesek a gonoszságra és tudom, ha rosszat mondok vagy teszek véletlen akkor ellenem fordulnak és ellehetetlenítik a sorsom.

2023. febr. 20. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Ûdvözöllek! Meg szeretném kérdezni, hogy hàny éves vagy? Nô vagy férfi?
2023. febr. 20. 10:57
 2/10 A kérdező kommentje:

1

35 vagyok jelenleg, férfi.

2023. febr. 20. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt hívják stressznek. Millió oka, tünete, és neve van. Fáradtság, idegesség, szorongás, stb.

Lényegében ki kell kapcsolódni, és olyan dolgokat csinálni, ami idegileg feltölt és pihentet. Vki videójátékozik, más kertészkedni szeret. Megint mások filmeket néznek, vagy isznak a haverokkal. De lehet pecázni, olvasni, sétálgatni, és bármit amit emberek csinálnak. Azt már neked kell kitalálni, hogy mi kapcsol ki a napi stresszből.

2023. febr. 20. 11:12
 4/10 A kérdező kommentje:

3

Nincs energiám munka után bármit is csinálni. Csak fekszem és nézek ki a fejemből annyira le vagyok szívva.

2023. febr. 20. 11:15
 5/10 Manócska1 ***** válasza:
szedsz valamilyen vitamint? lehet vashiányod van vagy vérszegény vagy
2023. febr. 20. 14:20
 6/10 Manócska1 ***** válasza:
milyen munkát végzel?
2023. febr. 20. 14:21
 7/10 A kérdező kommentje:

5

Szoktam szedni de nem folyamatosan. Van amikor kihagyok.

2023. febr. 20. 14:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Irodai meló.
2023. febr. 20. 14:30
 9/10 Manócska1 ***** válasza:
5,6os vagyok. egy nagy vérkép vizsgálat nem ártana
2023. febr. 20. 15:16
 10/10 gungasam ***** válasza:
Ideges ember nincs csak bolond, tartja a szólás-mondás. Vagyis megvan az ismert útja a megnyugvásnak. A fizikai körülmények biztosítása, csend, alkonyi sötétség, kényelem. A kapcsolatok rendezése, kibékülések, bocsánatkérések, szakítás...stb. Az étkezések rendszere és a rendszeres mozgás (nem sport). Megnyugtató tevékenység rendszeres végzése (hobbi). Izgatószerek elhagyása kávé, tea, koffeines üdítők, energia italok, cigi. Nyugtató italok fogyasztása (gyógyteák) Végül amikor ezek mind ki vannak használva és a nyugtalanság nem múlik jöhet a dilidoki.
2023. máj. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!