Hogyan tudjak lenyugodni?
Túl stresszes vagyok, utálok emberek között lenni, munkába bejárni mert valamiért nem tudok kapcsolódni emberekkel és mindig megutáltatják velem a közeget ahol vagyok.
Emiatt mindig fásult, kimerült vagyok.
Nem is tudom mi lehet az igazi oka. De részben legalábbis az, hogy tartok az emberektől, félek tőlük mert képesek a gonoszságra és tudom, ha rosszat mondok vagy teszek véletlen akkor ellenem fordulnak és ellehetetlenítik a sorsom.
1
35 vagyok jelenleg, férfi.
Ezt hívják stressznek. Millió oka, tünete, és neve van. Fáradtság, idegesség, szorongás, stb.
Lényegében ki kell kapcsolódni, és olyan dolgokat csinálni, ami idegileg feltölt és pihentet. Vki videójátékozik, más kertészkedni szeret. Megint mások filmeket néznek, vagy isznak a haverokkal. De lehet pecázni, olvasni, sétálgatni, és bármit amit emberek csinálnak. Azt már neked kell kitalálni, hogy mi kapcsol ki a napi stresszből.
3
Nincs energiám munka után bármit is csinálni. Csak fekszem és nézek ki a fejemből annyira le vagyok szívva.
5
Szoktam szedni de nem folyamatosan. Van amikor kihagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!