Nem tudok lenyugodni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amúgy is elegem van mindenből és meg akarnék halni, de amilyen emberekkel kell együttélnem, nem bírom már tovább. Olyan negatív hatással vannak rám. Ma olyan ideges lettem miattuk hogy már le voltam szokva a vagdosásról de egyszerűen nem tudtam hogy másképp levezetni. A falat ütöttem ököllel hogy a kezem valószínűleg eltört néhány napja és állandóan sírógörcsöt kapok. A szobámban képes voltam egy nagy fa széket a falhoz vágni úgy hogy szétment, s még csomó mindent összetörtem. Gyerekkorom óta ebben a helyzetben vagyok és tönkretettek már idegileg. Depresszióval vagyok diagnosztizálva, de nem tudok gyógyulni amíg ezekkel kell együtt élnem, nem tudok szabadulni. Nem bírok mást tenni mint állandóan idegeskedni, sírni és megölni magam. 1 öngyilkossági kísérleten is túl vagyok, hiába hogy segítettek rajtam orvosok, amíg ebben a környezetben élek minden csak rosszabb lesz, véget akarok vetni az életemnek.2022. febr. 21. 15:15
1/3 A kérdező kommentje:
Na most hogy ezt leírtam, jobban is vagyok :D
2022. febr. 21. 15:27
2/3 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Bántalmaznak kivel élsz ?
3/3 anonim válasza:
Ez elég rosszul hangzik. :(
Hány éves vagy? Kikkel élsz együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!