Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van bajom magammal?

Miért van bajom magammal?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Eddig teljesen rendben voltam magammal,nem érdekelt,hogy nézek ki,olyan értelemben,hogy teljesen jól éreztem magam a bőrömben,bármit vettem fel,bármikor tükörbe néztem semmi problémám nem volt,boldog voltam,örültem,azonban 3 -4hónapja amióta egyedül élek egy olyan helyen amit egyébként is utálok annyira megváltozott ez az egész hirtelen. Semmi nem tetszik magamon,olyasmit is észrevettem amit előtte soha. Pedig egyébként egy átlagos szőke hajú kék szemű vékony làny vagyok,vannak barátaim,mindig én voltam a legmenőbb a társaságban,sok dicséretet kapok,szépnek tartanak az emberek,de annyira átvették a negatív gondolatok az uralmat felettem…hogyan másszak ki ebből? A barátom is szeret és mindig elmondja mennyire szép vagyok neki,de annyira nemtudom elhinni… félek,hogy ez az egész miatt elromlik a kapcsolatunk. Vissza akarom kapni az önbizalmam és hogy minden úgy legyen mint azelőtt volt.

2023. febr. 16. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Nem hiztal vagy masabbak a “szepseg” szokasaid?

Ezeken alakits, es!

Ezt magadban kell rendezd.

2023. febr. 16. 21:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Inkább fogytam is. Minden a régi a szokásaimmal kapcsolatban.

Tudom,hogy magamban kell lerendeznem de úgy érzem nem megy..

2023. febr. 16. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy egyedül élsz egy általad utált helyen, ez nagyban hozzátesz a negatív szemléletedhez! Valahogy ezt kéne megoldani, vagy máshol lakni, vagy valahogy megbarátkozni a hellyel, és elfogadni. Továbbá a közösségi média által sulykolt ideálok, filterek stb nagyon sokat rontanak az önértékelésünkön! Ha gyakran nézegetsz ilyen oldalakat, ne tedd! Hamis illúziók, s úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, amilyen mindig is voltál!
2023. febr. 16. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!