Milyen pszichológus az ilyen ?
Tegnap össze durrantam a pszichológusommal mivel segítséget kértem tőle, de az orrom alá dörgölte. Mondván, hogy ő nem köteles segíteni a konzultáción kívűl de mégis megteszi.
Pedig csak annyit írtam neki, hogyha egyszer segítséget kérek akkor legalább válaszoljon valamit. És erre kaptam meg a fenti mondatot.
Az egész annyi lett volna, hogy ha tud segítsen össze állítani egy határidőnaplót.
Lehet én vagyok a hibás mert nem kellett volna írnom neki semmit, de amikor megkezdtük a közös munkát akkor azt mondta: nyugodtan keressem ha problémám van.
Egyszerűen nem értem mi baja.
Kötelessége ezt mondani, hogy ha bármi bajod van, keresd.
De nem köteles megtennie bármit is az adott időn kívül, mert azért ő már nem kap pénzt.
Ilyen ez.
Komolyan kérdem. Szerinted neki nincs magánélete? Neki 0-24' kötelessége más ember nyomorát hallgatni, rendelkezésre állni?
segítek : hát nem.
En is ugy gondolom, hogy nem koteles segiteni.
A megbeszelt uleseken kivul csak haromszor kerestem a 2,5 ev alatt: egyszer egy kerdojellel beirt idopontot erositettem meg; egyszer a szamlat nem kaptam meg; egyszer pedig ket ules koze kertem volna egy pluszidopontot, mert besokalltam (nem tudott adni). Mindig ugy voltam vele, hogy az en idom az az 50 perc, es o tett arrol, hogy az tenyleg az enyem legyen.
Van, akinek olyan pánikrohama van, hogy lélegeztetőgépre kell kötni, meg aki épp ugrik a tizedikről. Elárulom, azokkal sem foglalkoznak időn kívül kanyit sem.
"pedig csak annyit szerettél volna"
Örülök, hogy minden rendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!