Durva szociális szorongás hova forduljak?
Figyelt kérdés
Jelenleg pénzem nincs kezelésre, a házból nehezen mozdulok ki egyedül.
Ha valakivel beszélni kell vagy telefonálni már előre félek nehogy valami kínosat mondjak.
Ez így nem élet ennél még a halál is jobb. Végső elkeseredésemben segítséget keresek valakinek esetleg tapasztalat hova lehet fordulni?
2023. febr. 13. 18:14
11/17 anonim válasza:
12/17 A kérdező kommentje:
De más is mond de mondjuk egy szép, csinos embernek jobban elnézik, mert az aranyos de én csúnya vagyok ha én bénázok akkor szerencsétlen nyomoréknak nézek ki...
2023. febr. 13. 19:48
13/17 anonim válasza:
Senki nem csúnya, mindenki átlagos. És ne is sajnáltasd magad ilyen kijelentésekkel, mert pont ezzel veszed el az emberek kedvét attól, hogy beszélgessenek veled. Ne magaddal foglalkozz, hanem a másikkal.
14/17 anonim válasza:
12, vagy a szépre, csinosra éppen féltékenyek vagy irigyek, na, erre mit mondasz? :)
15/17 anonim válasza:
Nekem az tudott önbizalmat adni, hogy rajottem vannak helyzetek amiknel ha nem szolalok meg nem fogok tudni érvényesülni és az akaratom nem valósul meg. Ilyen helyzet például ha kiskorukent olyan igényem van hogy dohányozni akarok. Na ilyenkor kénytelen vagyok leszolitani embereket és megkerni hogy hozzanak egy dobozzal. Vagy ha nem teszem, nincs cigi:D
16/17 anonim válasza:
Én nem tudom mit lehet ez ellen tenni,de már lassan 26 vagyok és nem mulik el.Csak rám jön a pánikroham idegen emberektöl.Valakinek van valami tippje?Elöre is köszi
17/17 anonim válasza:
Pszichológushoz menni. Nem nagy újdonság. Magától mért múlna el, ha semmit nem teszel ellene?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!