Ha beszélnem kell egy idegennel, de van mikor ismerőssel is, izgulok, a hangom vékonyabb lesz, néha kicsit remeg, szívem mintha jobban dobogna, azt vettem észre hogy nem merem magamat adni, mert felek hogy nem elég férfias a hangom, mit tegyek?
Mióta áll ez fenn?
Jelenleg mennyi idős vagy?
Sulit/munkát befolyásol?
Mi okozza ezt az érzést?
Beszélgess egy kicsivel többet, ez nekem segitett
És bizz magadban, nincs semmi baj ha nem annyira férfias a hangod, mindenki másnak hallja amúgy is a saját hangját. Sőt mindekinek más a hangja!
Ha ezt valaki nem képes elfogadni, elítél miatta, akkor NEM te vagy a hibás! Hagyd ott a francba és amúgy is nem szabad mások véleményével foglalkozni :).
És szerinted milyen egy férfias hang?
Mély, dörmögős… elmondom, hogy sokmindenkinek más a hangja vannak akiknek vékonyabbak, magasabbak, de ezért SENKI sem nézheti le őket!
Amúgy meg szerintem nem is tűnik fel az embereknek. Ha van esze az embernek, akkor elfogadja a másikat úgy ahogy van ;)
Remelem tudtam segiteni :)
U.i.: Beszélj! Beszélj! Beszélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!