Van itt olyan aki használt minoxidilt férfias kopaszodásra?Milyen hatást értetek el?
Figyelt kérdés
29 vagyok, pár éve már elkezdtem kopaszodni. Mivel nem vészes az ára lehet kipróbálnám tartósan. Milyen hosszútávú tapasztalatotok van a termékkel kapcsolatban?2022. dec. 19. 17:55
1/4 anonim válasza:
Kopaszodásr anincsenek csodaszerek se és semmi más sem.
Tedd rendbe az egészséged , egyél jó kajákat hogy ne legyen hiányod semmiből és vagy rendbe jön vagy nem.
Nekem is hullt nagyon a bolti tartósított és mindenféle aromásított , ízfokozóval telenyomott sótlan szaroktól.
Már régóta csak házi készítésű enni valókat eszek és azóta nem hull a hajam. A húst , tojást megtermelem magamnak , házi tejet veszek .
AZ étolajat teljesen kiiktattuk az étrendből.
Lehet neked se ártana megpróbálni, bár nehéz jó kistermelői ennivalót szerezni.
2/4 anonim válasza:
Én használtam pár hónapig. Eredményt nem láttam, viszont egy rutin vérvizsgálat során kiderült, hogy a májenzim értékeket kb tizenötszörösére emelete. Így abba is hagytam. Javaslom ha elkezded, két hónap múlva menj el laborba.
3/4 anonim válasza:
Nekem szemelyszerint ahol addig használtam mìg megerosodtek a szalak ott elég jól megmaradt. Ahol pihés maradt annak jórésze el is tűnt minox nélkül.
4/4 anonim válasza:
A minox az alapnak számít, de önmagában kevés szerintem, összetett készítmények jobbak.Az androgén alopécia nem megelőzhető, mert nem egy betegség, hanem a génekbe kódolt folyamat!! Maga a hatás csökkenthető a hajhagymák célzott DHT blokkolásával illetve stimulálásával.Androgén hajhullás szinte minden férfit és nagyon sok nőt érintő tulajdonság , amit a stressz még fokoz is.érdemes célzott kezeléssel védekezni, pl Spectral DNC-N összetett hajszérummal , sok helyen kapható pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!